"BRAVO HRVATI! IDU VAM NA KU*AC TURISTI, A HOĆETE PARE": Fotka sa PARKINGA izazvala RAT NA MREŽAMA! Šta URADI ČOVEK
Parking, Foto: Printscreen/facebook

hit

"BRAVO HRVATI! IDU VAM NA KU*AC TURISTI, A HOĆETE PARE": Fotka sa PARKINGA izazvala RAT NA MREŽAMA! Šta URADI ČOVEK

"Ko je tu lud? Vozač ili ovi koji bi mu bušili gume i razbijali auto i prikolicu?"

Objavljeno: 19:46h

Bahato parkiranje u Hrvatskoj izazvalo rat među korisnicima Fejsbuka. Pogledajte sliku i presudite da li je zaista nesrećni turista napravio toliku grešku.

Korisnici društvenih mreža često objavljuju razne fotografije nesavesnog ponašanja građana, bilo da je reč o nepoštovanju kućnog reda, razbacivanju đubreta van kontejnera, nepropisnom parkiranju automobila, a ovakve slike uvek izazovu buru komentara.

Jedni ih kude, drugima je smešno, a ima i onih koji za takva ponašanja nađu i opravdanje. Upravo iste reakcije korisnika društvenih mreža pobudila je fotografija objavljena na stranici "Dnevna doza prosečnog dalmatinca" na Fejsbuku.

Polovina je branila vozača koji se sa kamp kućicom parkirao tako da je zauzeo "šest parking mesta", a druga polovina je osula drvlje i kamenje na njega.

Pogledajte sliku i procenite ko je u pravu...

Kako se iz komentara može zaključiti, reč je o strancu koji se nakratko parkirao kako bi obavio kupovinu, ali po nekima to nije bilo opravdanje.

"Da li je ovo realno?", pitali su se neki. Bilo je i onih koji nisu videli bolje rešenje u ovoj situaciji.

"Bolje da je parkirao normalno pa zakrčio ulicu", rekla je ironično jedna učesnica rasprave koja se, kako je vreme odmicalo, sve više zahuktavala.

"Mogao je i helikopter da natakari na kapm kućicu", iznervirano su komentarisali.

Od problema bahatog parkiranja prešlo se i na pitanje ophođenja prema turistima, pa je tako bilo onih koji su meštanima zamerali negostoljubivost.

"Bravo Hrvati! Komentari su vam za po*rat se! Nikome od vas nije palo na pamet da je lik u prolazu, ili odlazi ili dolazi. Stao na pola sata pred radnju. Tako vam idu na ku*ac turisti, ali pare bi ubirali! Fuuuj! Gamad", napisala je jedna Hrvatica svojim sunarodnicima.

U raspravu su se umešali i oni koji bi "probušili gume i polupali prikolicu" nesretnom turisti, a za svaki komentar koji je pozivao na agresiju stizala je replika:

"Ko je tu lud? Vozač ili ovi koji bi mu bušili gume i razbijali auto i prikolicu?"

Rat na mrežama ne jenjava, a šta vi mislite? Da li je ovakvo parkiranje zaista toliki greh?

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.