OVO JE PETRA KOJA JE SINOĆ POGINULA U JEZIVOM UDESU: Na nju je naleteo FUDBALER koji je bio u ALKOHOLISANOM STANJU?
Petra Horvat, Foto: Facebook/Udruga Dia-mell

STRAŠNO

OVO JE PETRA KOJA JE SINOĆ POGINULA U JEZIVOM UDESU: Na nju je naleteo FUDBALER koji je bio u ALKOHOLISANOM STANJU?

Imala je samo 25 godina

Objavljeno: 08:37h

Sinoć je u Hrvatskoj, u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Koprivnice, smrtno stradala medicinska sestra iz okoline Varaždina.

Kako je objavila policija, sinoć oko ponoći u Kunovec Bregu kod Koprivnice 22-godišnji vozač upravljao je automobilom Mini Cooper u smeru Koprivnice. Prešao je na suprotnu stranu i sudario se s automobilom Kia varaždinske oznake kojim je iz suprotnog smera upravljala vozačica. Došlo je do zanošenja Mini Coopera i udara u ivični kamen i vozilo se prevrnulo na krov.

Kako je nezvanično doznao portal Danica.hr, nesreću je skrivio mladi koprivnički fudbaler, a izvori tvrde da je bio pod uticajem alkohola.

Medicinska sestra koja je poginula u nesreći je Petra Horvat. Imala je samo 25 godina, a prijatelji i poznanici govore kako je bila velikodušna i dobra osoba. Iako je bila mlada, bila je jako socijalno angažovana. S majkom je udomila četvoro dece.

Udruženje za obolele od dijabetesa Dia-mell Ludbreg, čija je Petra bila članica, objavilo je saopštenje.

"Noćas je u teškoj prometnoj nesreći poginula Petra Horvat, 25 godišnja dijabetička edukatorica i volonter! Hitna je pomoć došla brzo na cestu Ludbreg – Koprivnica, ali naša Petra je u bolnici ubrzo izdahnula...", napisali su.

"Imala je samo 25 godina, glavna medicinska sestra i udomiteljica 4 dece. Prema rečima gđe Dragice, Predsednice udruge Dia-mell Ludbreg - predivna duša izvana i iznutra!", navodi se u statusu.

"Iz svega navedenog jasno je da je riječ o duboko požrtvovnoj osobi, posvećenoj obitelji, prijateljima i dijabetičkoj zajednici. Izražavamo svoje najdublje saučešće obitelji i prijateljima. Draga Petra, počivala u miru", stoji u objavi.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.