MERKELOVA NAJAVILE DVE VELIKE POSETE: Prva u Moskvi, druga u Kijevu!
Angela Merkel, Foto: Profimedia

važno

MERKELOVA NAJAVILE DVE VELIKE POSETE: Prva u Moskvi, druga u Kijevu!

"Dvadest drugog avgusta Merkel će posetiti Kijev", dodao je on i potvrdio ranije ukrajinske informacije o tome, ali takodje nije dao nikakve detalje

Objavljeno:

Nemačka kancelarka Angela Merkel posetiće Moskvu 20. a Kijev 22. avgusta, saopštio je portprol nemačke vlade Stefan Sajbert danas u Berlinu, ali nije dao nikakve pojedinosti."U pretak 20. avgusta kancelarka pituje u Moskvu, a početkom sledeće nedelje će biti poznat program posete, ali je očito da će se sresti sa predsednikom Putinom", rekao je Sajbert, a prenosi agencija Tass.

"Dvadest drugog avgusta Merkel će posetiti Kijev", dodao je on i potvrdio ranije ukrajinske informacije o tome, ali takodje nije dao nikakve detalje.

Ranije je pres sekretar predsednika Ukrajine Sergej Nikiforov najavio tu posetu i, po njegovoj najavi, medju temama razgovora će biti garanicije Berlina Ukrajini koje će pratiti puštanje u rad gasovoda Severni tok 2.

Bonus video:

02:22

Diplomata Zoran Milivojević u Pulsu Srbije: Nema osnova za nastavak dijaloga, prištinska platforma ne donosi ništa dobro

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.