SNIMLJENA JEZIVA TUČA NA HRVATSKOM PRIMORJU: Obračun na plaži! (VIDEO)
Tuča, Foto: Printscreen/Youtube

NEVEROVATNO

SNIMLJENA JEZIVA TUČA NA HRVATSKOM PRIMORJU: Obračun na plaži! (VIDEO)

Dok policajci Druge policijske stanice u Splitu ne utvrde sve okolnosti, neće prekršajni sud slati optužnice

Objavljeno:

Posle "uzdrmanja" na Duilovu pre nedelju dana, dve osobe će sigurno dobiti prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira, ali slučaj je još uvek u toku. Naime, na video snimku u vlasništvu policije vidi se treći muškarac koji drži ruku preko oka, a takođe će biti uključen u krivičnu istragu.

Dok policajci Druge policijske stanice u Splitu ne utvrde sve okolnosti, neće prekršajni sud slati optužnice. Kako saznajemo iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, policija je došla na poziv, a sukob se dogodio 7. jula u 8:10 sati na Putu Duilova bb.

Naknadno su došli u posed snimka sa kojeg su mogli da otkriju mnogo više detalja, a na kraju su oba učesnika u prvom planu završila kao osumnjičeni. Snimke je izuzetno neprijatno gledati, ne samo zbog udaraca koje dele dva gospodina starijih godina, već i zbog povika žena iz pozadine.

Iz onoga što dama uzvikuje može se zaključiti da ne može da veruje kako je muška osoba agresivno reagovala zbog nekih manjih oštećenja automobila.

Tako je čujemo kako u neverici viče na čoveka u plavoj majici: "Prebijate čoveka zbog lima! To je lim!", A kasnije u jednom kadru vidimo osobu koja drži ruku na povređenom oko pa je verovatno žrtva.

Tada gospodin dolazi gol do pojasa upozoravajući ovog u plavom, "Nemojte više nikada doći ovamo!" i pokazuje mu rukom da ide. Na to ga je čovek u plavom smrvio pesnicom po levoj strani lica i viknuo: "Prokletstvo, razbio mi je auto! Slomio mi je auto!".

Posle početnog šoka od iznenadnog udarca u glavu, muškarac, gol do pojasa, bacio je nasilnika na zemlju sa nekoliko udaraca. U pozadini se čuje još jedna ženska osoba koja viče: "Ne svađajte se! Pozovite policiju!".

Kakva je tačno šteta na vozilu na snimku nije vidljiva.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.