SRBIN PITAO HRVATE GDE MOŽE BEZBEDNO DA PARKIRA U SPLITU: Odgovori će vas OSTAVITI BEZ REČI!
Split, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

SRBIN PITAO HRVATE GDE MOŽE BEZBEDNO DA PARKIRA U SPLITU: Odgovori će vas OSTAVITI BEZ REČI!

Svoje mišljenje u grupi podelio je i Krešimir Sučević-Međeral, lovac iz kviza Potjera

Objavljeno:

- Gde mogu bezbedno parkirati i ostaviti svoj automobil u Splitu na 7 dana? (Dolazim iz Srbije i tablice su srpske). Možda zatvorena garaža sa kamerama ili obezbeđenjem ili nešto slično ... ili dajte još nekoliko predloga gde i kako to rešiti .... Hvala unapred - pitanje je u Facebook grupi Travel Advisor za jeftina i ugodna putovanja čovek iz Novog Sada, piše Slobodna Dalmacija.

Ubrzo su mnogi naši sugrađani odgovorili u komentarima, nudeći mu razne predloge, a jedna žena je čak ponudila da parkira vozilo u svom dvorištu.

- Takođe živim u Splitu i imam mnogo prijatelja koji su došli iz Srbije. Nikada nije bilo problema, ako želite ovde ispred moje kuće možete. Lično ću se pobrinuti za nadzor ako bude potrebno, ali mislim da neće biti potrebe. DOBRO DOŠLI, napisala je gospođa.

- Zdravo, ako do sada niste našli mesto za parkiranje, imam kuću u blizini Citi Center one i možete svoj automobil ostaviti kod mene u dvorištu, ima dovoljno mesta, piše drugi gospodin.

- Ako želite, možete da parkirate automobil ispred moje kuće, naravno besplatno. Jedini "problem" je što sam u Kastel Lukšiću, rekao je još jedan Dalmatinac u komentarima.

U manjoj meri bilo je komentara u kojima građani nisu predložili parkiranje muškarcu na javnoj površini Splita.

- Nigde ... pronađite drugu destinaciju i uživajte, i posetite Split u jednom danu, pogledajte šta ima za videti i sjajno. Kažem u dobroj nameri, da ne pokvarim godišnji.

Svoje mišljenje u grupi podelio je i Krešimir Sučević-Međeral, lovac iz kviza Potjera.

- Ne znam zašto se svi pretvaraju da su grbavi. Jasno je da su šanse da se nešto dogodi sa njegovim automobilom male, ali postoje. I mislim da niko ne želi da iskusi situaciju na povratku sa odmora da vidi automobil kojem mora da popravi gume, kupi retrovizor, popravi lim ili boktepit pre nego što se vrati u Srbiju. Zapravo, najbolje bi bilo izvući jednu od onih starih cerada i njome potpuno prekriti automobil, onda ga možete parkirati bilo gde, napisala je Sučević-Međeral, prenosi Slobodna Dalmacija.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.