SIN UBIO OCA SEKIROM U HRVATSKOJ? Komšije opisale njegov jeziv odnos sa ženom!
Policija, Foto: Youtube/Printscreen

strašno

SIN UBIO OCA SEKIROM U HRVATSKOJ? Komšije opisale njegov jeziv odnos sa ženom!

Kako bi komšije ilustrovale koliko je Nikola bio zao prema svojoj ženi, rekli su da ju je jednom prilikom ubacio u bačvu u kojoj se drži kom za pečenje rakije, i tako je držao zatvorenu

Objavljeno:

Za ubistvo Nikole Vukadinovića (52) iz Rapainog Klanca kod Brinja koje se dogodilo u noći na četvrtak osumnjičen je njegov 20-godišnji sin Igor.

Igor je u ranim jutarnjim satima obavestio policiju o tragediji gde je, kako je rekao policiji i prvim komšijama, pronašao mrtvog oca. Već nakon prvog razgovora s njim i nakon nekoliko uočenih detalja na poprištu ubistva, policija je, međutim, posumnjala u njegovu priču.

Prema pisanju Jutarnjeg Lista, istog dana u popodnevnim satima mladić se slomio i priznao zločin, i istražiteljima predao sekiru kojom je zatukao oca. Odmah je i ostao u policijskim prostorijama, gde je prenoćio, a potom je u petak saslušan.

- Postoji osnovana sumnja da je 20-godišnji osumnjičeni 8. jula 2021. u porodičnoj kući u mestu Rapain Klan

U razgovoru s članovima porodice koji žive u okolini i rodbinom, Jutarnji List donosi mučne detalje o porodici u kojoj su, uz oca i supruga, koji je navodno bio nasilan, odrastali Igor i njegove dve sestre, a nasilje je godinama navodno trpela i majka.

Kako bi komšije ilustrovale koliko je Nikola bio zao prema svojoj ženi, rekli su da ju je jednom prilikom ubacio u bačvu u kojoj se drži kom za pečenje rakije, i tako je držao zatvorenu.

Navode kako je ta žena bila bez primanja, osuđena na njegovu milostinju te se mučila radeći u polju da prehrani decu, a tvrde da se on uglavnom bavio švercom. Pre oko godinu i po dana smogla je snage i otišla na rad u Nemačku. Starija ćerka otišla je da živi u Senj, a s ocem su ostali Igor i njegova maloletna sestrica.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.