PRITVOR ZA OCA KOME JE SIN (5) UMRO U AUTOMOBILU! Otišao na posao ne shvativši da dečak spava na zadnjem sedištu
Pritvor, Foto: Profimedia

STRAVIČNA NESREĆA

PRITVOR ZA OCA KOME JE SIN (5) UMRO U AUTOMOBILU! Otišao na posao ne shvativši da dečak spava na zadnjem sedištu

Iz policije su naveli da je kriminalističkom istragom nad muškarcem (34) utvrđeno da je osumnjičeni 8. juna u jutarnjim časovima neodgovornim postupanjem prema svom detetu grubo zanemario roditeljsku dužnost

Objavljeno:

Ocu petogodišnjeg dečaka, koji je preminuo u zaključanom automobilu u Kninu, određen je pritvor, a osumnjičen je da je grubo zanemario roditeljsku dužnost i tako prouzrokovao smrt sina.

Iz policije su naveli da je kriminalističkom istragom nad muškarcem (34) utvrđeno da je osumnjičeni 8. juna u jutarnjim časovima neodgovornim postupanjem prema svom detetu grubo zanemario roditeljsku dužnost, te time prouzrokovao njegovu smrt.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu Županijskom tužilaštvu u Šibeniku, predat pritvorskom nadzorniku. Na teret mu je stavljeno zanemarivanje i zloupotreba đečijih prava sa smrtnom posledicom.

Petogodišnji đečak preminuo je juče popodne u zaključanom vozilu u Kninu. Telo đečaka pronađeno je na parkiralištu u Jovićevoj ulici.

Prema navodima hrvatskih medija, otac, majka i dečak su juče ujutro od kuće krenuli automobilom. Otac, inače vojnik, majku je odvezao na posao, a potom je, pre nego što ode na posao, trebalo da mališana odveze u vrtić.

Kako se sumnja, otac je otišao na posao i ne shvativši da dečaka koji je spavao na zadnjem sedištu automobila nije odvezao u vrtić i da je još u automobilu. Parkirao je vozilo na parkiralištu i otišao u kasarnu.

Dečak je ostao zaključan na zadnjem seedištu automobila, a temperatura je u Kninu bila iznad 28 stepeni Celzijusovih u hladu. Da dečak nije stigao u vrtić otkriveno je tek kada je majka došla po njega oko 15.00 časova.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.