STRAVIČNA TRAGEDIJA: Pit bul ljubimac izujedao tromesečnu Miju! Telo BEBE pronašla tetka
Pit bul, Foto: Printscreen

NEZAPAMĆENA NESREĆA

STRAVIČNA TRAGEDIJA: Pit bul ljubimac izujedao tromesečnu Miju! Telo BEBE pronašla tetka

Beba, čiji su roditelji od Ris O'Konel i El Vud, zadobila je ozbiljne povrede glave pre nego što ju je tetka pronašla u 2 sata ujutru

Objavljeno:

Tromesečna Mija O'Konel, iz sela Klašmor u okrugu Vaterforda u Irskoj, bila je u svojoj spavaćoj sobi kada ju je pas napao u ranim jutarnjim satima u ponedeljak.

Beba, čiji su roditelji od Ris O'Konel i El Vud, zadobila je ozbiljne povrede glave pre nego što ju je tetka pronašla u 2 sata ujutru.

Gospođa Vud, koja je u dvadesetim godinama, i Mijini baka i deda, Noirin O'Konel i Bari Dilon, svi su bili na donjem spratu kuće kada se dogodio divljački napad. Otac devojčice, gospodin O'Konel u to vreme nije bio kod kuće, navodi "Irish Independent".

Policija i bolničari lečili su devojčicu na mestu događaja pre nego što je hitno prebačena u Univerzitetsku bolnicu u Korku, udaljenu oko 40 kilometara.

Devojčica je ubrzo preminula i proglašena je mrtvom u bolnici oko 3.15 ujutru, a danas će biti izvršena obdukcija u Univerzitetskoj bolnici Kork.

Kuća gde se dogodila tragedija je bila ograđena sutradan i bio je zabranjen ulazak unutra dok je policija obavljala istragu.

Komšija je rekao da su Miju videli sa psom i njenom bakom dan pre napada. Pat Flavin, stanovnik Klašmore-a, rekao je za RTE: "Ovakve stvari čujete na televiziji, ali ne očekujete da se to ovde dogodi. Na ovom području živi oko 1.800 ljudi. To je malo mesto. Svi će ih podržati i učiniti sve što mogu za njih".

Ministarka pravde Header Humfreis rekla je:

- Ovo je apsolutno užasna situacija, kad mislite da je život male bebe izgubljen u tako strašnim, užasnim okolnostima.

Otac Milo Guiri, koji je administrator parohije koja obuhvata selo Klašmore, rekao je da su lokalni ljudi bili u šoku. - Ovo je bila mlada beba, užasno je, užasno tužno, rekao je. Otac Guiri rekao je da će parohija pružati podršku porodici.

Gradonačelnik Vaterforda, Damien Geoghegan, rekao je da je lokalna zajednica zaprepašćena "groznim i strašnim" incidentom.

Iako Irska ima zakone o vođenju određenih rasa pasa u javnosti, u Ujedinjenom Kraljevstvu ne postoje zabranjene pasmine kao što su Pit Bul Terijeri.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.