OBJAVLJEN SNIMAK KAKO MILANOVIĆ PADA SA OKLOPNOG VOZILA! Hrvatska na nogama od jutros u 7 sati (VIDEO)
Zoran Milanović, Foto: Printscreen/Youtube

hrvatska

OBJAVLJEN SNIMAK KAKO MILANOVIĆ PADA SA OKLOPNOG VOZILA! Hrvatska na nogama od jutros u 7 sati (VIDEO)

Za hrvatski narod, hrvatske branitelje i pobedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol odbrane, pobede i državnosti, poručili su iz HDZ-a na Facebooku

Objavljeno: 12:08h

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) objavila je na svom Facebook profilu snimak predsednika Zorana Milanovića iz vremena kada je bio premijer, a pokazuje kako je pao s oklopnog vozila. Nazivaju ga i "prekaljenim ratnikom", u nastavku prepirke oko proslave Oluje između njega i premijera Andreja Plenkovića.

- Iskompleksirani Milanović ni na praznik Tela nije uspeo da sakrije i svoju opterećenost Andrejom Plenkovićem (koja traje još od od poraza na izborima 2016.).

Uprkos tome što je predsednik HDZ-a i Vlade RH u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obeležavanjem Dana pobede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, “prekaljeni ratnik” Milanović očito ne zna argumentovano da razgovara pa ponovno pribegava primitivnoj komunikaciji i lažima.

Jednako tako, hineći "patriotizam i zajedništvo”, Milanović je ignorisao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao hrvatskim građanima.

To što Milanović stalno ima potrebu da vređa Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov Grad pukom “stanicom i “kasarnom”, te to što poziva pomeranje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina pokazuje još jednom njegov prezir prema simbolima hrvatske države, kao i prvom hrvatskom predsedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. avgusta 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatsku zastavu da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede.

Za hrvatski narod, hrvatske branitelje i pobedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol odbrane, pobede i državnosti, poručili su iz HDZ-a na Facebooku.

Podsetimo, juče je Zoran Milanović napao premijera Plenkovića zbog, kako navodi, "omalovažavanja predloga da se Oluja obeležava i u drugim gradovima".

- Masovni komunikator Plenković, promoter prava na laž još od svojih maturantskih dana, svrstava sada sebe i među autentične tumače bitaka iz Domovinskog rata. Pa omalovažava predlog da se “Oluja“ obežava i u drugim gradovima u kojima su se vodile junačke bitke u Domovinskom ratu, a ne samo u Kninu, proglašavajući sebe - rečima „mnogi od nas drugačije gledaju na Knin“ - skoro pa ratnim zapovednikom, naveo je juče Milanović.

Bonus video:

05:04

Politikolog o sutrašnjem zasedanju naprednjaka i UJEDINJENJU sa SPAS

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.