NAVIJAČU PARTIZANA IZ VUKOVARA ODREĐEN PRITVOR DO MESEC DANA: Od ranije je poznat policiji
Policija, Foto: Profimedia

haos

NAVIJAČU PARTIZANA IZ VUKOVARA ODREĐEN PRITVOR DO MESEC DANA: Od ranije je poznat policiji

Kako je policija juče izvestila napadnut je 13-godišnji maloletnik kojemu je 30-godišnjak zadao dva udarca i to rukom u glavu i nogom u telo radi čega mu je u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar ukazana pomoć i utvrđene lakše telesne povrede

Objavljeno:

Iz PU Vukovarsko – sremske danas su izvestili kako je 30-godišnjak iz Vukovara predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave te da mu je određen istražni zatvor u trajanju od mesec dana. Prema navodima policije policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje počinjenja kaznenog dela Nasilničko ponašanje u vezi zločina iz mržnje.

- Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 30-godišnjak 1. juna, oko 7,30 sati, u pekari u Vukovaru, izazvan obeležjem na zaštitnoj maski koju je nosio na licu, fizički napao maloletnika usledd čega je lakše povređen, navodi policija.

Kako je policija juče izvestila napadnut je 13-godišnji maloletnik kojemu je 30-godišnjak zadao dva udarca i to rukom u glavu i nogom u telo radi čega mu je u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar ukazana pomoć i utvrđene lakše telesne povrede. Navodno kako je povod bila zaštitna maska koju je nosio maloletnik na kojoj su bila hrvatska državna obeležja. Prema informacijama iz policije radi se o 30-godišnjaku koji je od ranije poznat policiji te da je navodno pripadnik navijačke skupine „Grobari“ beogradskog Partizana.

Bonus video:

00:39

KRCAT SPLAV NA NASTUPU NATAŠE BEKVALAC: Zbog bezbednosti prestali da puštaju ljude na splav! (FOTO, VIDEO)

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.