HRVATSKI MEDIJI: Grobar u Vukovaru pretukao dečaka od 13 godina!
Policija, Foto: Profimedia

jezivo

HRVATSKI MEDIJI: Grobar u Vukovaru pretukao dečaka od 13 godina!

Upravo zbog ovih stvari uvek postoje dve ili tri patrole interventne policije na području grada.

Objavljeno: 21:34h

U utorak, oko 7.30 sati, u pekari u vukovarskom okrugu Borovo došlo je do fizičkog napada na maloletnika koji je tom prilikom lakše povređen, piše "Večernji list".

Prema navodima policije do kojih je došao pomenuti medij, muškarac je tom prilikom maloletnika udario dva puta, rukom po glavi i nogom po telu, zbog čega mu je ukazana pomoć u vukovarskoj Nacionalnoj spomen-bolnici i utvrđene su lakše telesne povrede.

- U vezi sa događajem u policijsku stanicu doveden je 30-godišnjak i nad njim se vrši kriminalističko istraživanje, izvestila je PU vukovarsko-srijemska. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao "Večernji" iz policije, reč je o 30-godišnjaku koji je policiji ranije bio poznat iz više razloga.

"Večernji" navodi da je on član navijačke grupe beogradskog Partizana 'Grobari'. Iz policije su hrvatskom mediju rekli da je verovatni motiv međunacionalna netrpeljivost i da je motiv napada zaštitna maska sa hrvatskim nacionalnim simbolima koju je nosio 13-godišnji dečak.

- Nažalost, ovakve stvari se predugo događaju u Vukovaru, gde napadaju jedni druge zbog međunacionalne netrpeljivosti. Mediji nisu ni svesni nekih događaja - piše "Večernji".

Upravo zbog ovih stvari uvek postoje dve ili tri patrole interventne policije na području grada. Takva atmosfera traje već mesecima, rečeno je iz policije hrvatskom listu.

(Espreso/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.