SVI HRVATSKI MEDIJI HITNO PRENELI ČESTITKU PATRIJARHA PORFIRIJA NOVOM GRADONAČELNIKU ZAGREBA: Pomenuo je ŠTULIĆA!
Patrijarh Porfirije, Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

IZ SRCA

SVI HRVATSKI MEDIJI HITNO PRENELI ČESTITKU PATRIJARHA PORFIRIJA NOVOM GRADONAČELNIKU ZAGREBA: Pomenuo je ŠTULIĆA!

"Izražavam nadu, koja je, uostalom, i nada svih žitelja ovoga lepoga grada, da je pred nama novo jutro koje će promeniti sve"

Objavljeno: 16:45h

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije, administrator Eparhije zagrebačko-ljubljanske, uputio je čestitku novom gradonačelniku Zagreba, levičaru Tomislavu Tomaševiću.

U čestitki je patrijarh izrazio želju da mandat novoizabranog prvog čoveka Zagreba bude ispunjen prosperitetom i blagostanjem za sve Zagrepčane, bez izuzetka.

”Poštovani gospodine Tomaševiću,

Koristim ovu priliku da Vam uputim najsrdačnije čestitke povodom izbora na dužnost gradonačelnika Grada Zagreba, sa iskrenom molitvenom željom da vaš mandat bude ispunjen prosperitetom i blagostanjem za sve Zagrepčane, bez izuzetka.

Svojevremeno je veliki zagrebački pesnik Branimir Džoni Štulić pevao kada Zagreb izranja iz sna, što me je podstaklo da izrazim nadu, koja je, uostalom, i nada svih žitelja ovoga lepoga grada, da je pred nama novo jutro koje će promeniti sve.

Neka bi Vama i svim Vašim saradnicima Gospod Isus Hristos podario mudrost, snagu i strpljenje da pravedno i istinoljubivo predvodite Zagreb i služite Zagrebu, na zadovoljstvo svih njegovih građana”, kaže se u patrijarhovoj čestitki Tomaševiću, koja je objavljena na internetskim stranicama Mitropolije zagrebačko-ljubljanske.

Čestitka Porfirija
foto: SPC

Bonus video:

08:40

MISLIO JE DA ĆE UMRETI, NISAM SMELA DA MU DOPUSTIM DA ZASPI: Jelena je HEROJSKI spasila život Nenadu

(Espreso/Nacional)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.