ALEKSANDAR STANKOVIĆ OTKRIO KOLIKA MU JE PLATA: Niste očekivali ovu cifru?
Aleksandar Stanković, Foto: Printscreen/Youtube

DEMANT

ALEKSANDAR STANKOVIĆ OTKRIO KOLIKA MU JE PLATA: Niste očekivali ovu cifru?

Tezu o tome da sam radio za Nadana Vidoševića plasirao je pre par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg

Objavljeno:

Voditelj emisije ''Nedjeljom u 2'' Aleksandar Stanković na svom se privatnom Fejsbuk profilu obrušio na saborsku zastupnicu Karolinu Vidović Krišto koja ga je, kako tvrdi, u poslednje vreme nekoliko puta napala da je "bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobija platu veću od 2 hiljade evra". Stanković je te njene navode demantovao u podužem statusu u kojem je otkrio koliku zaista platu ima na HRT-u.

Njegov status prenosimo u celosti:

"U poslednja 2-3 meseca više puta me napala saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske govornice) da sam bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobivam platu preko 2 hiljade evra.

Tezu o tome da sam radio za Nadana Vidoševića plasirao je pre par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg. Ta njegova teza je posebna sorta zlonamernog idiotizma jer sam ga upozorio i javno i privatno da je to neistina, ali je i dalje nastavio pisati o tome.

Dakle,

1. Nikada ništa ni posredno ni neposredno nisam radio za Nadana Vidoševića ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam.

2. Neistina je da na HRT-u imam platu preko 2 hiljade evra. Moja plata je 1.800 evra i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u.

Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima platu preko 2 hiljade evra pa se valjda zaj*****. Gledajući sebe u ogledalo videla je mene, ali k***! To si ti Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim snovima", poručio je Stanković.

Aleksandar Stanković
foto: Printscreen/Facebook

Bonus video:

02:34

BUĐENJE KULTUROM: Natalija Živančević

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.