NESTALA ANA TINEJDŽERKA, PO DRUGI PUT! U potrazi učestvuje i momak, s kojim je bila prvi put
Foto: Printscreen

NESTALA

NESTALA ANA TINEJDŽERKA, PO DRUGI PUT! U potrazi učestvuje i momak, s kojim je bila prvi put

Iz splitske policije pozivaju sve koji imaju neke informacije vezano za ovaj slučaj da se jave najbližoj stanici

Objavljeno:

Maloletnica iz Dicma kraj Splita Ana Kliškinjić nestala je po drugi put, potvrđeno je iz splitske policije, a danas je objavljena njena fotografija i opšti podaci na službenom popisu nestalih osoba u Hrvatskoj, navodi Dalmacija danas.

Tinejdžerka rođena u avgustu 2003. godine vodi se kao nestala od utorka, 23. marta, kada je poslednji put viđena u Kaštel Lukšiću na Obali kralja Tomislava. Visoka je 165 cm, crne kose, srednje telesne građe, a bila je odevena u plave farmerice, bež majicu dugih rukava, a nosila je crne patike.

U jednom trenutku se udaljila iz Doma Maestral u Kaštelima gde je bila privremeno smeštena, nakon što je u petak s 30-godišnjim momkom pronađena na Hvaru. Tada se vodila kao nestala 20-ak dana, koje je provela s mladićem – policija je nakon pronalaska obavila razgovor s njom i 30-godišnjakom.

Za sada nisu podnosili nikakve prijave, a 17-godišnjakinja je predata roditeljima na sinjskom području. Odmah je angažovan i Centar za socijalni rad.

Iz splitske policije pozivaju sve koji imaju neke informacije vezano za ovaj slučaj da se jave najbližoj stanici.

Nezvanično se saznaje da su policajci ispitali 30-godišnjaka, ali se čini da ovaj put on nema veze s nestankom, štaviše i sam se uključio u potragu za devojkom.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.