SMRT BANDIĆA JE PRAVA MISTERIJA: Hrvatski mediji sada pominju kokain i vijagru
Milan Bandić, Foto: printscreen/youtube

misterija

SMRT BANDIĆA JE PRAVA MISTERIJA: Hrvatski mediji sada pominju kokain i vijagru

Nije jasno čak ni to gde je Bandić preminuo

Objavljeno:

Okolnosti smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i dalje su prava misterija u Hrvatskoj. Ono što se zna da je kontroverzni političar preminuo usled posledica srčanog udara, ali nagađa se šta se događalo pre kobnog trenutka...

Razlog masivnog infarkta je, prema nezvaničnim saznanjima "Hrvatski list" - mešanja kokaina i viagre. Naime, to je prema pisanju lista navodno nađeno u krvi prilikom obdukcije.

Nije jasno čak ni to gde je Bandić preminuo. Najpre se pojavila informacija da je umro u svom stanu, a potom i verzija po kojoj je umro kod prijatelja Sergija Ivanovića u drugom delu grada.

Portal "Indeks" saznao je da je Hitna pomoć došla po Bandića na adresu gde navodno živi njegova bliska saradnica Natalija Prica, a koja je udaljena svega pet minuta hoda od kuće Sergija Ivanovića.

Još više nedomuica u celu priču unele su izjave njegovuh najbližih saradnika koji nisu mogli da se dogovore gde je Bandić bio, šta je radio i kako i gde je umro.

U prvim izjavama Bandićevi prijatelji su tvrdili da su pozvali Hitnu pomoć, međutim, ubrzo se saznalo da su oni zvali direktno načelnika Hitne pomoći Žarka Rašića, koji je dao uputstva vozilu. Zašto nije direktno pozvana Hitna pomoć, već načelnik, s kojim je zapravo Bandić i proveo poslednje sate i da li je pomoć mogla da dođe ranije - sve su to pitanja na koja i dalje nema preciznih odgovora.

Natalija Prica, poslanica u Skupštini grada i Bandićeva bliska saradnica, danima ne izlazi u javnost. Njih dvoje su poslednjih meseci bili u središtu pažnje, a u više navrata viđeni su zajedno u gradu, jednom prilikom su razgledali kapute, dok su drugi put snimljeni u zlatari.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić iznenada je u preminuo 28. februara u 66. godini.

Bonus video:

02:10

SAHRANA BORISA KOMNENIĆA: Porodica i prijatelji neutešni na Novom groblju, krenula TUŽNA POVORKA (VIDEO)

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.