SAMO SE SRUŠIO, NI REČ NIJE REKAO: Sa Bandićem u društvu je bio LEKAR, pokušao je reanimaciju!
I u bolnici su ga reanimirali, nažalost, nije uspelo, Foto: Youtube printscreen / PIXI X

reanimacija

SAMO SE SRUŠIO, NI REČ NIJE REKAO: Sa Bandićem u društvu je bio LEKAR, pokušao je reanimaciju!

I u bolnici su ga reanimirali, nažalost, nije uspelo

Objavljeno:

Jedna ekipa Hitne pomoći stigla je jako brzo, za par minuta, jer bili su u blizini vraćajući se s intervencije, a druga je stigla za jedno sedam-osam minuta. I u bolnici su ga reanimirali, kaže Redžepi.

Dr Gzim Redžepi, pulmolog s Jordanovca bio je s gradonačelnikom Milanom Bandićem u trenutku kad ga je pogodio infarkt. Danas je s porodicom Bandić u gradonačelnikovu stanu, kako je rekao kad smo ga nazvali. - Ceo dan smo se juče družili. Od jedan smo bili u Brezovici kod prijatelja do sedam uveče, a onda smo otišli kod prijatelja Sergeja na Vrhovec.

Nismo ni večerali tamo jer nismo bili gladni, pili smo čaj i vodu i gledali utakmicu. Samo se srušio, nije rekao ni reč. Kao oni nogometaši koji se sruše iznenada, usled velikih napora. Shvatio sam odmah da je to masivni infarkt i pokušao sam ga reanimirati, nažalost bezuspešno. Jedna ekipa Hitne pomoći stigla je jako brzo, za par minuta, jer bili su u blizini vraćajući se s intervencije, a druga je stigla za jedno sedam-osam minuta. I u bolnici su ga reanimirali, nažalost, nije uspelo - ispričao nam je dr. Redžepi.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.