OVO JE DISKRIMINACIJA, SLEDI FAŠIZAM: Plenković poludeo što je vlasnik kafića zabranio ulazak simpatizerima HDZ-a!
Andrej Plenković, Foto: EPA-EFE/ FILIP SINGER

Kakve reči..

OVO JE DISKRIMINACIJA, SLEDI FAŠIZAM: Plenković poludeo što je vlasnik kafića zabranio ulazak simpatizerima HDZ-a!

Kovačević, naime, smatra da su vlasnici kafića poniženi od vlade

Objavljeno:

Premijer Andrej Plenković komentarisao je danas objavu vlasnika jednog kafića u Rijeci, da članovi i simpatizeri vladajućeg HDZ-a nisu došli u njegov objekat i poručio da je to diskriminacija, a da je sledeći korak fašizam.

"Ovaj iz Rijeke je eklatantan primer rasizma, na korak do fašizma. Reč je o politički nepismenoj osobi. Moramo malo pedagogije, nemojte se smejati", rekao je Plenković, za kojeg mediji kažu da je pritom bio veoma nervozan.

Vlasnik riječkog kafića "Three Monkeys", poručio je prošle sedmice na svom fejsbuk profilu da "simpatizeri i glasači HDZ-a nisu dobrodošli u kafić".

Kovačević, naime, smatra da su vlasnici kafića poniženi od vlade, premijera Plenkovića i HDZ-a.

Smatra i da je Hrvatska, kako je naveo, sisematski osiromašena i da ni najveći optimisti više ne vide izlaz, da je, kako je naveo, krađa svih oblika osnovni cilj većine članova i simpatizera HDZ-a, kao i da na pozicije postavljaju ljude koji nemaju nikakve predispozicije za obavljanje tih poslova, ali su podobni.

"Svestan sam da se neće ništa promeniti dok mali čovek ne digne glas i baš zbog toga vas molim da nas zaobiđete. Nismo pristali i nikad nećemo na ovo. Zbog svih kolega koji jesu ili će biti prisiljeni svoje poslove zauvek da zatvore, zbog svih suza isplakanih u samoći zbog neizvesnosti, zbog svog proživljenog straha i poniženja koje ste pružili mom voljenom narodu i domovini. Bilo je dosta. No pasaran, poručio je, između ostalog, Kovačević.

Napomenuo je i da je to njegov llični stav i da ne pripada nijednoj političkoj opciji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.