IMAO SAM 16 GODINA, A ONA 38: Nova ispovest o NAPASTVOVANJU, ovog puta je DEČAK bio ŽRTVA školske psihološkinje!
Muškarac, depresija, Foto: Profimedia

STRAVIČNA ISPOVEST

IMAO SAM 16 GODINA, A ONA 38: Nova ispovest o NAPASTVOVANJU, ovog puta je DEČAK bio ŽRTVA školske psihološkinje!

Preklinjao ju je da stane, ali je ona ipak radila po svom

Objavljeno:

Nakon što je srpska glumica Milena Radulović optužila za silovanje nekad uglednog, a sada uhapšenog profesora i redatelja Miroslava Aleksića, u samo nekoliko sati na Facebook stranici "Nisam tražila", povezale su se žene iz cele regije, te su anonimno u javnost podelile svoje stravične traume i iskustva. Cela priča poprimila je veliki interes javnosti i razotkrila niz problema i u Hrvatskoj. Danima stižu pisma čitateljki koje su prolazile kroz razne oblike seksualnog uznemiravanja i ponižavanja na poslu, fakultetu, ili na ulici, a koje do sada nisu završavale u javnosti, budući da ih žrtve najčešće zbog straha od osude ili prezira okoline nisu prijavljivale ili im niko nije verovao. Međutim, sada kada su žrtve zrelije, starije i odgovornije, shvataju kroz koji su pakao prolazile. Pokret #nisisama prokazao je da potencijalnih predatora, pedofila i silovatelja ima mnogo više od službene brojke kojom barataju represivni organi. Međutim, u sredu je na pomenutoj stranici objavljena i ispovest jednog muškarca koji je bio žrtva silovanja. Napomenimo i to da administratori i vlasnici ove Facebook stranice imaju pristup kontaktima koji im šalju svoje priče te su upoznati sa njihovim identitetima.

Molim anonimno Prije par ja 30 ona oko 19 godina radio sam u jednom restoranu sezonski tu je bila jedna konobarica iz...

Posted by Nisam tražila on Wednesday, 20 January 2021

Ovo je priča anonimnog momka:

"Molim anonimno, Ona je imala 30, a ja oko 19 godina. Radio sam sezonski u jednom restoranu, a tu se našla i jedna konobarica iz Splita koja bi me svaki put kad bi ušla u kuhinju hvatala i stiskala za gu*icu. Više puta sam od nje tražio da prekine budući da imam djevojku i ona me nije zanimala. Takođe, kako smo živeli u zajedničkom smeštaju više puta mi je upadala u kupatilo i govorila: "Pokaži mi ga, hoću videti svog prijatelja..." Međutim, pukao mi je film i zapretio sam joj da ću sve prijaviti poslodavcu, a oni mi je odgovorila da ako to napravim da će mi prirediti pakao u životu te me optužiti za silovanje i napastovanje.

Priča druga.

Imao sam oko 16 godina, a ona oko 38. Upoznali smo se u jednom klubu. Došla je do mene i rekla mi da sam joj zgodan. Bila je jako prijatna, plaćala mi piće celu veče pa čak i nudila neke droge koje nisam hteo konzumirati. Nakon toga me ispitivala gdje živim pa sam joj rekao ulicu i broj, nakon čega smo se razišli. Sutradan otvaram vrata i vidim nju kako sedi u autu i trubi mi. Bio sam skamenjen. Imao sam osjećaj kao da je celi dan čekala da izađem iz stana. Kad sam je pitao što želi, sugerisala mi je da sednem u auto da se provozamo. Ubrzo je stala na benzinskoj pumpi i kupila kondome i alkohol te me odvela na neko polje bogu iza nogu dodavši kako ima ćebe u prtljažniku i da ćemo sad imati seks. Ja sam joj rekao da to nisam nikad radio i da mi je jako neugodno s obzirom na razliku u godinama, može mi biti mama. Kazala mi je da se ne brinem, svukla mi je pantalone i stavila moj polni organ u svoja usta govoreći mi kako je lep.

Osećao sam se užasno u tom trenutku jer nisam to hteo, a niti znao šta treba da radim. Ubrzo me polegla na leđa i počela se nabijati na mene kao da je luda, a mene je bolelo... Govorio sam joj da prestane, ali nije htela. Uskoro sam saznao da radi kao psiholog u jednoj srednjoj školi, ima sina od 15 godina i sretno je udata. Molim vas objavite ovo anonimno. Podrška svim žrtvama nasilja", napisao je mladić.

(Espreso.co.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.