HRVAT ZAKLJUČAN SA ZVEZDOM FILMOVA ZA ODRASLE U KARANTINU: Priprema me za Australijan open! Znate vi na šta mislim!
Foto: Printscreen/Instagram/vanessa5ierra

znamo, znamo

HRVAT ZAKLJUČAN SA ZVEZDOM FILMOVA ZA ODRASLE U KARANTINU: Priprema me za Australijan open! Znate vi na šta mislim!

Kaže da je to nova taktika za 2021. godinu

Objavljeno: 14:18h

Nestašni dečko australijskog tenisa Bernard Tomić izazvao je šok, kako među organizatorima, tako i u javnosti, pošto je sa sobom u karantin koji je obavezan za sve učesnike Australijan opena, poveo svoju devojku, inače zvezdu filmova za odrasle, Vanesu Sijeru.

Njih dvoje već nedeljama pune stupce novina širom sveta, još od kada su ozvaničili vezu, a sada tek izazivaju pažnju pošto su oboje u karantinu i sve vreme su zajedno.

A naravno, Australijanac hrvatskog porekla, koji je poznat po svojim ekscesima i na terenu i van njega, te po bahatom ponašanju i neprimerenim izjavama, i sada je uspeo da postane jedna od glavnih tema zbog svoje izabranice.

- Ona mi pomaže u nekim stvarima. Uspeli smo da pobedimo na osam mečeva. Stvarno je dobro, to je nova taktika za 2021 - poručio je Australijanac kada su ga upitail kako se snalazi u karantinu i da li uspeva da se spremi za prvi Gren slem u sezoni.

Na pitanje da li je ozbiljan, Tomić je odgovorio da je "mrtav ozbiljan".

Usledilo je pitanje kako mu njegova devojka pomaže, pošto ona nije teniski trener.

- Druže, to je tajna. To je tajna. Neću davati savete, znate na šta mislim? Srećna supruga, srećan život. To je to - poručio je Tomić, trenutno 228. igrač planete.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.