NOSTRADAMUS JE PREDVIDEO ZEMLJOTRES U HRVATSKOJ! Znao je tačno šta će da se desi, a DALEKO OD TOGA DA JE TO SVE!
Prorekao Nostradamus, Foto: Printscreen/Youtube

obistinilo se sve

NOSTRADAMUS JE PREDVIDEO ZEMLJOTRES U HRVATSKOJ! Znao je tačno šta će da se desi, a DALEKO OD TOGA DA JE TO SVE!

Mnoga tumačenja Nostradamusovih zapisa za ovu godinu su predvidela i velike požare i zemljotrese

Objavljeno: 21:40h

Francuski prorok Nostradamus autor je jedne od najpoznatijih knjiga proročanstava ikada. Nostradamus je svoja navodna proročanstva pisao u obliku mističnih metafora, a većina je objavljena u knjizi “Les Propheties” 1555. godine.

Mnoga tumačenja Nostradamusovih zapisa za ovu godinu su predvidela i velike požare i zemljotrese. Navodno, tu se pominju Grčka, Hrvatska, Portugalija, Španija, Holandija, Francuska i Nemačka.

Podsetimo, snažan zemljotres, jačine 6,3 stepeni po Rihteru, pogodio je područje Petrinje u Hrvatskoj, a osetio se i u Srbiji. Centar Petrinje je potpuno urušen.

On je za života (1503-1566) predvideo i pojavu i epidemiju koronavirusa u svetu, o čemu kazuju ove reči:

“Doći će godina blizanaca (2020) u kojoj će se pojaviti kraljica koja će doći sa Istoka i koja će širiti kugu u mraku noći na zemlju sa 7 brda i pretvoriće sumrak ljudi u prah kako bi uništila svet. To će biti kraj svetske ekonomije onako kako je znate”, napisao je Nostradamus.

Njegovi današnji najcenjeniji tumači tvrde da ovo samo može biti pojava koronavirusa. Pojam “kraljica” odnosi se na “koronu”, odnosno COVID-19, “zemlja sa 7 brda” je Italija, a prah je smrt.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.