NESVAKIDAŠNJI PRIZOR: Građanin nije hteo da nosi masku, policija sa tri automobila opkolila AUTOBUS
Ušao u autobus bez maske, na zadnja vrata, Foto: Profimedia

šok

NESVAKIDAŠNJI PRIZOR: Građanin nije hteo da nosi masku, policija sa tri automobila opkolila AUTOBUS

Iskreno, mislila sam da je u pitanju pljačka ili nešto slično, jer je policija vrlo brzo došla

Objavljeno:

Građani Osijeka prisustvovali su juče nesvakidašnjem prizoru u kome je učestvovala i policija.

Kako javlja Glas Slavonije, mladić je bez maske na licu ušao u autobus na zadnja vrata i tom prilikom posvađao se sa vozačem.

Kako piše list, zbog nenošenja maske i ulaska u autobus na zadnja vrata došlo je do razmirice između vozača i putnika, a u sve to upleli su se i policajci koji su dojurili sa tri automobila. Sve je, uz uviđaj policije, trajalo gotovo sat vremena, a za to vreme autobus na relaciji Jug II - Kanižlićeva, nije se kretao.

"Mislila sam da je pljačka"

- Iskreno, mislila sam da je u pitanju pljačka ili nešto slično, jer je policija vrlo brzo došla, parkirali su jedan automobil ispred autobusa, drugi iza, i brzo su istrčali iz vozila prema autobusu. Kada sam izašla iz pekare čula sam šta se dogodilo, odnosno zato što jedan putnik nije hteo da stavi masku na lice - rekla je za Glas Slavonije Marica Kožić iz osječkog naselja Retfala.

List navodi kako je u autobus na zadnja vrata ušao mladić bez maske na licu i nije poslušao vozača da izađe iz vozila, stavi masku na lice i onda ponovo uđe na prednja vrata. Ubrzo je došlo do verbalnog sukoba između njih dvojice, pa čak i do guranja. Na kraju je mladić sa kartonskom kutijom u rukama izašao iz autobusa.

Kako prenosi Index, bilo je tu i verbalnog okršaja, pa je vozač pozvao policiju koja je brzo došla. Policajci su obavili razgovor sa njima dvojicom, a sve je to potrajalo gotovo sat vremena, piše list.

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.