SRBI ZAGLAVLJENI NA GRANICI: Kolaps za Svetog Nikolu
Hrvatska granica, Foto: EPA / FEHIM DEMIR

nagrnuli

SRBI ZAGLAVLJENI NA GRANICI: Kolaps za Svetog Nikolu

Prepostavlja se da je razlog velikih gužvi i odluke što su naši građani iz rasejanja krenuli put Srbije, jeste taj što je Vlada naše zemlje donela odluku da je obavezan PCR test za sve koji uđu u zemlju počevši od 20. decembra

Objavljeno:

Veliki broj Srba je krenuo za novogodišnje praznike iz zapadneEvrope u Srbiju na odmor, iako se to možda nije očekivalo s obzirom na pandemiju korona virusa.

Prepostavlja se da je razlog velikih gužvi i odluke što su naši građani iz rasejanja krenuli put Srbije, jeste taj što je Vlada naše zemlje donela odluku da je obavezan PCR test za sve koji uđu u zemlju počevši od 20. decembra, te su putevi prebukirani.

Kako javlja portal “Svi Srbi u Parizu”, neki od naših građana ističu da se velika gužva najpre stvorila na granici između Austrije i Slovenije u nivou tunela Karavanke. Tu se, navodno, čekalo i do tri sata.

Prema navodima ovog sajta, možda još gora situacija je navodno na granici između Slovenije i Hrvatske. Kako javlja izvor tog portala koji se nalazi na granici, kolona duga oko devet kilometara uopšte ne pomera na ulazu u Hrvatsku.

(Espreso.co.rs/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.