DOLAZIM U SRBIJU, ŽELIM DA VAM POKLONIM JEDAN DIVAN KONCERT! Bjanka je osvojila Hrvatsku, pa najavljuje pohod na BG
Šarmantna umetnica Bianca Kolompar, Foto: Espreso

violinistkinja koja je sve šarmirala

DOLAZIM U SRBIJU, ŽELIM DA VAM POKLONIM JEDAN DIVAN KONCERT! Bjanka je osvojila Hrvatsku, pa najavljuje pohod na BG

Sa violinom stvara čuda, ali i samom svojom pojavom

Objavljeno:

Atraktivna Zagrebačka violinistkinja, Bjanka Kolompar, poreklom je iz Rumunuje, a u Zagrebu živi od 1994. godine, gde je privukla veliku pažnju javnosti poslednjih dana svojim izvođenjem, grudima, ali i maskom sa verskim obeležjima.

Portal "Espreso.co.rs" stupio je u kontakt sa vedrom Zagrepčankom, pa smo saznali malo više detalja o Bjanki i Bjankinom životu.

Upečatljivi ste po talentu i izgledu. Kako ste otkrili talenat za violinu i pevanje, i koliko vam je atraktivni izgled pomogao/odmogao u životu?

- Talenat za violinu sam otkrila još u ranom detinstvu. Slušala sam oca kako vežba za koncerte i jako mi se svidelo. On je bio solista i koncertmaestor u operi. Počela sam svirati sa 4 godine violinu i paralelno sam plesala i klasični balet .

foto: Espreso

Ispričajte nama i čitaocima "Espresa" malo o vama i vašem životu, neka vaša kraća biografija za radoznale?

- Na poziv intendanta opere iz Osijeka moji roditelji su se preselili u Hrvatsku još pre rata i ostali tako da sam se i ja kasnije pridružila njima i došla sam u Zagreb 1994. godine - počinje ova šarmantna dama i dodaje:

- Diplomirala sam u Zagrebu u klasi prof. Tonka Ninića 1998 i nakon toga sam nastavila školovanje u Salzburgu kod poznatog violinista Ruggiera Riccia kod kojeg sam magistrirala i doktorirala muziku u Beču. Koncertirala sam u Hrvatskoj i u instranstvu. Providnost se pobrinula da se ja i suprug upoznajemo u pravo vreme i u pravim okolnostima u jednom zagrebačkom kafiću.

Sin dosta liči na vas, da li i on ima muzičke talente?

- Emanuel je vrlo talentiran za muziku, predivno peva i želi svirati klavir, ali bi hteo postati doktor medicine.

Prethodno ste bili model, zašto ste prestali da se bavite modelingom?

- Radila sam kao foto model dve godine jer jako volim modu i umetničke fotografije, ali sam zatrudnela iznenada, nakon toga sam prestala sa tim.

foto: Espreso

Svi bruje o vašim grudima, kako ste se odlučili na silikone i da li vaš muž bude ljubomoran kada muškarci padaju u trans na vašu pojavu? Kolike ste grudi imali ranije?

- Grudi povećala zbog modelinga najviše. Imala sam pre četvorku, ali sam želela veće grudi i drago mi je sto sam to učinila jer mi sada to pozitivno utiče na karijeru. Ima i negativnih komentara, pa mnogi misle da su prevelike, ali sam ja zadovoljna sa izgledom dekoltea. Suprug je to podržavao i ponosan je na moj izgled. Nije ljubomoran i raduje se kada me ljudi pohvale, a nije mu drago kada me osuđuju zbog soljašnjeg izgleda.

Sa mužem vas je spojila vera, kako je taj trenutak izgledao? Oboje ste veliki vernici, koje vam je omiljeno svetovno delo i reči kog sveca vas vode kroz život, koji je citat u kom se najviše pronalazite i koji vas najviše motiviše?

- Već smo prvi dan razgovarali o muzici i duhovnosti. Bila sam prijatno iznenađena sa suprugovim glasom i pevanjem. Zajedno smo već 13 godina i 12 godina u braku u kojem smo dobili sina Emanuela (6ipo godina) koji ministrira u crkvi od pete godine i jako smo ponosni na njega.

"Ko ostaje u ljubavi, u Bogu, ostaje i Bog u njemu", citati prve poslanice Sv. Ivana apostola.

Vaša maska sa verskim obeležjima je privukla veliku pažnju, kako ste došli na tu ideju i da li su vam se posle toga javljali ljudi,kako su oni shvatili vašu poruku?

- Šetala sam u Zagrebu pre dva meseca jedno popodne i ugledala sam u izlogu predivne maske sa verskim motivima, pa sam odmah kupila jer Boga nosim u srcu i jako sam se radovala što mogu to i javno pokazati noseći tu masku, pa su me tada uslikali i moram priznati da nisam to očekivala.

Vidi se da širite ljubav svuda oko vas, da li su i ostali građani Hrvatske pitomi, radosni, puni ljubavi prema životu kao što ste vi?

- U Zagrebu je pozitivna atmosfera i sviđa mi se to što su većina Hrvata zadržali ljubav prema životu i u ovim teškim vremenima.

Kada posetite Srbiju, gde bi ste voleli da svirate?

- Planiram posetiti Srbiju zajedno sa sinom i suprugom i želim pokloniti jedan koncert Beogradu, jer mi je taj predivan grad u srcu još iz detinstva, pa možda jednog dana i u Sava Centru održim jedan solistički koncert - priča Bjanka, a mi smo imali priliku da se uverimo u njen talenat, kada nam je odsvirala

- Snimila sam jedan poseban video samo za vas i šaljem vam topli pozdrav iz Zagreba, kao i poljubac svim čitaocima "Espresa" od vaše Biance - dodala je ova šarmatna Zagrebčanka, a pogledajte je u izvođenju "Santa Lucije":

Bonus video:

(Espreso.co.rs/J.Janjić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.