POLICIJA NAŠLA 2 LEŠA U ČUVENOM HRVATSKOM LETOVALIŠTU: Sumnja se da su UBIJENI!
Dvoje mrtvih stranaca u stanu u Malom Lošinju, Foto: printscreen

UŽAS

POLICIJA NAŠLA 2 LEŠA U ČUVENOM HRVATSKOM LETOVALIŠTU: Sumnja se da su UBIJENI!

Policija je trakama ogradila prolaz koji vodi od Ulice Šime Kvirina Kozulića prema Zagazinjinama

Objavljeno:

U Malom Lošinju jutros su pronađene dve mrtve osobe, javljaju Otoci.net. Kako neslužbeno saznajemo, radi se o stranim državljanima, a policija sumnja na nasilnu smrt.

Policija je izašla na teren u Ulici Josipa Kašmana u Malom Lošinju. Okolnosti događaja još uvek nisu poznate, ali zna se da su dve mrtve osobe bile starije životne dobi i da se radi o stranim državljanima.

Policija je trakama ogradila prolaz koji vodi od Ulice Šime Kvirina Kozulića prema Zagazinjinama, a jedini koji smeju proći su stanari koji žive u tom delu mesta.

Policija sumnja na nasilnu smrt

Kako piše Hina, osobe su pronađene u stanu.

Iz Policijske uprave Primorsko-goranske su Indexu rekli da je uviđaj u toku i da ga vodi nadležna zamenica Županijskog državnog tužilaštva, te potvrdili da postoji sumnja na nasilnu smrt.

"Jutros, oko 6:10 sati, po primanju dojave nadležne službe, dolaskom na mesto događaja policija je u Malom Lošinju zatekla dve mrtve osobe starije životne dobi. Na mestu događaja bit će proveden uviđaj te se nastavlja kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i relevantne činjenice ovog događaja", objavila je policija u kraćem saopštenju.

"U dogledno vreme ćemo javnosti saopštititi činjenice o ovom slučaju u dogovoru s nadležnim državnim tužilaštvom. U toku je uviđaj odnosno kriminalistička obrada kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti", poručili su iz primorsko-goranske policije za Index.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.