MOGU LI DA VIDIM KOLIKO SI VLAŽNA? Šok ispovest pacijentkinja poznatog doktora: RADIO NAM JE NEŠTO ODVRATNO
Doktor, ilustracija, Foto: Printscreen Youtube

bez reči

MOGU LI DA VIDIM KOLIKO SI VLAŽNA? Šok ispovest pacijentkinja poznatog doktora: RADIO NAM JE NEŠTO ODVRATNO

Ispovesti bivših pacijentkinja!

Objavljeno:

Žene su odlučile da ispričaju kroz šta su sve prošle dok su išle na terapije kod uglednog psihijatra.

Naime, pacijentkinje, od kojih jedna tada maloletna, opisuju da je varaždinski psihijatar tražio da se skinu, dirao ih je ili je tražio da one diraju njega.

Pozivao se na Frojda i objašnjavao važnost seksualnog odnosa za lečenje. Došle su kod njega po pomoć, a on ih je seksualno napastovao. Jedna od njegovih bivših pacijentkinja ispričala je da je svaka dva meseca dolazila na kontrolu, a nakon koje godine psihijatar joj je počeo govoriti svakakve stvari.

- Jedne se dobro sećam jer je rekao 'da se sigurno ševim na svakom uglu'. Da bi to eskaliralo koja dva dolaska kasnije, kad me pitao da li može probati koliko sam vlažna - ispričala je.

Nebojša Buđanovac, psihoterapeut i socijalni pedagog kod kojeg je devojka naknadno potražila pomoć, rekao je kako je ona kod psihijatra išla zbog snažne anksioznosti.

- Objasnio je da ona ima pojačanu laktaciju iz grudi i počeo je pri svakom njenom dolasku dirati grudi i to je trajalo nekakvih pet, šest meseci, da bi na kraju predložio direktni seksualni odnos i dirao je po vagini - ispričao je Buđanovac.

Tvrdi i da je psihijatar lukavo manipulisao devojkama koje su bile izrazito ranjive, izrazito osetljive i činio je to zbog zadovoljenja nekih svojih seksualnih potreba i da je psihijatar seksualni predator.

Ovo nije izolovan slučaj. Svoju priču za Provjereno je ispričala i Petra Milković, tadašnja studentkinja klavira na zagrebačkoj Akademiji, koja je na lečenje došla zbog depresije.

- On bi se skinuo, zatražio bi od mene da se skinem i onda bi započele te neke metode diranja, učenje udisaja, izdisaja, spajanja... Stalno je upotrebljavao Frojda i da je seksualni odnos jako bitan u terapeutske svrhe - ispričala je.

Sa psihijatrom se, tvrdi, tokom vremena zbližila i, nakon što joj je postavio ultimatum, zbog njega čak i prekinula tadašnju vezu, piše Dnevnik.hr.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.