NEMA BESPLATNOG RUČKA! Hrvatska influenserka se javila restoranu s ponudom, oni je nazvali guskom (VIDEO)
influenserka Doris Stanković, Foto: Prtnsrkin/Tviter

osuda tviter zajednice

NEMA BESPLATNOG RUČKA! Hrvatska influenserka se javila restoranu s ponudom, oni je nazvali guskom (VIDEO)

Na kraju ju je osoba koja vodi profil restorana nazvala guskom, a Doris je iskoristila priliku i da kaže da je taj restoran generalno loš, jer ne umeju da ispeku ribu kako treba

Objavljeno: 15:03h

Mlada influenserka Doris Stanković koja ima preko 75 hiljada pratilaca na Instagramu javila se jednom restoranu u Poreču kako bi ugovorili saradnju, ali nije očekivala odgovor koji su joj dali.

Doris je na svom TikTok profilu objasnila detaljno kako je želela da ugovori posao sa restoranom, i da će za besplatan ručak da izreklamira ovaj lokal na svom profilu, što je inače vrlo uobičajena praksa sa influenserima.

Pokazujući celu prepisku sa restoranom, ne zna se ko je više bio u šoku: lokal sa njenom ponudom, ili ona njihovim odgovorima.

"To može da traži Madona ili Serena Vilijams", rekli su joj iz restorana, na šta je ona njima rekla da su neprofesionalni.

Takođe, restoran joj je ponudio da ona dođe na ručak, ali da ga plati, a da će oni taj novac proslediti humanitarnoj organizaciji, što je ova influenserka odbila.

Na kraju ju je osoba koja vodi profil restorana nazvala guskom, a Doris je iskoristila priliku i da kaže da je taj restoran generalno loš, jer ne umeju da ispeku ribu kako treba.

Regionalna Tviter zajednica se šokirala ponašanjem ove influenserke i mnogi su rekli da će besplatno da izreklamiraju ovaj restoran jer nisu hteli da usluže Doris.

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.