RAZVRAT U HRVATSKOJ! Policajac uhvatio PROSTITUTKU (25) na delu, pa ZATEKAO OVO U STANU
Foto: Shutterstock

sramota

RAZVRAT U HRVATSKOJ! Policajac uhvatio PROSTITUTKU (25) na delu, pa ZATEKAO OVO U STANU

Zagrepčanka S.K. je na internet stranici "Ljubavni oglasnik" objavljivala je seksualne oglase na

Objavljeno: 20:25h

Devojka se nije odazivala na sudske pozive, a kada joj policajac zakucao na vrata imao je šta i da vidi.On je svoja saznanja detaljno opisao u sudnici.

Na internet stranici Ljubavni oglasnik 25-godišnja Zagrepčanka S.K. objavljivala je seksualne oglase u kojima je potpirivala maštu šarolikog spektra muškaraca.

Uglavnom je sadržaj bio isti da pružaju usluge masaža s happy endom u svom prostoru za 300 kuna po satu te da su higijena i diskrecija zagarantovani. A iza ''jednostavne'' masaže krio se i ostatak seksualnih usluga čije su cene dosezale i 1000 kuna po satu.

Među mušterijama našao se, tako, i jedan policijski službenik na zadatku zbog kojeg je 25-godišnjakinja na kraju uhapšena, a nedavno i osuđena na Opštinskom prekršajnom sudu u Splitu. Zbog pružanja seksualnih odnosa, 25-godišnjakinja je kažnjena sa 1060 kuna u što su uključeni i troškovi sudskog postupka.

Kako prenosi portal "Jutarnji.hr" Mlada upravnica kućnog seks biznisa ignorisala je sudske pozive skoro dve godine, ali je zato svoja saznanja u sudnici detaljno ispričao policajac koji joj je pokucao na vrata ''ljubavnog gnezda''.

- Putem operativne veze moj kolega je došao do saznanja da se dve ženske osobe stare 20 i 25 godina bave prostitucijom u stanu u Omiškoj ulici u Splitu. Ja sam 9. avgusta 2017. oko 11.30 sati nazvao broj telefona na koji mi se javila mlađa ženska osoba. Rekla mi je da pruža uslugu opuštajuće masaže s ručnim završetkom i da pola sata košta 300 kuna. Pristao sam na ponuđeno te mi je zakazala termin za 13 sati. Tad sam jU ponovno nazvao, rekla je da dođem u Omišku ulicu i da se popnem na prvi sprat, da čekam ispred vrata, da će ona otvoriti i da nema potrebe da zvonim. I tad me pitala je li mi problem ako me primi njena kolegica jer da trenutno neće biti u stanu, ali da će se vratiti pred kraj masaže - prisetio se u sudnici policajac koji se pred zgradom pojavio s još dvoje kolega koji su ostali da čekaju ispred.

Dolaskom pred siva vrata na prvome spratu policajcu u civilu otvorila je mlađa ženska osoba, jače telesne građe i duge crne kose.

- Bila je obučena u plavu prozirnu haljinu. Predstavila mi se kao Ana. Ponudila me da jednem te mi ponovila da pola sata ručne masaže sa srećnim završetkom košta 300 kuna. A da završetak može biti i oralno, no tad se cena dogovara, a ukoliko želim seks, cena se penjala na 500 kuna za pola sata dok je puni sat bio 1000 kuna. Čim mi je to sve rekla, odmah sam se legitimisao službenom iskaznicom i značkom te od nje zatražio ličnu kako bi utvrdio identitet i napravio službenu zabelešku. U kuhinji su još bile dve devojke koje sam također legimitisao te su mi kroz razgovor rekle da pružaju usluge opuštajuće masaže - pojasnio je dalje policajac koji je s kolegama zatim uhapsio i odveo u stanicu tri prodavačice ljubavi,

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.