UBICA FILIP JE 2017. IMAO SUSRET KOJU MU JE PROMENIO SUDBINU: Ovo su svi detalji!
Foto: Facebook

Kako je primljen na brod

UBICA FILIP JE 2017. IMAO SUSRET KOJU MU JE PROMENIO SUDBINU: Ovo su svi detalji!

Zavadlav je, osim toga, i pomorac, a mnogi su se u komentarima na društvenim mrežama pitali kako je moguće da su ga primili na brod s takvim dosjeom

Objavljeno: 09:48h

Filip Zavadlav je osumnjičen da je u subotu u krvavom pohodu pobio troje ljudi, pucajući iz automatske puške po centru Splita.

Nedugo nakon stravičnih zločina, otkrilo se kako je ranije bio prijavljen za nasilje u porodici. Nakon što je pretukao brata, osuđen je na 30 dana zatvora, uslovno na šest meseci. Osim toga, u periodu od 2013. do 2014. godine Zavadlav je počinio više kaznenih dela krađe, a jednom je prilikom uhvaćen i kako s majkom provaljuje u crkvu.

Zavadlav je, osim toga, i pomorac, a mnogi su se u komentarima na društvenim mrežama pitali kako je moguće da su ga primili na brod s takvim dosijeom. Jedan pomorac je kazao kako za ukrcavanje na brod raniji dosije ne mora značiti ništa. Najčešće traži potvrdu o nekažnjavanju, ali čak ni ona nije nužna već zavisi o politici uredništva broda. Osim toga, ona služi kao dokument koji ukazuje da se trenutno protiv stranke ne vodi neki kazneni postupak, kaže nam pomorac.

"Verujem da će balada imati sretan kraj"

Zavadlav je u statusu na Facebooku iz jula 2017. godine detaljno opisao kako je pronašao nečiji novčanik, vratio ga, a zauzvrat mu je vlasnik kazao kako će ga ubaciti na brod.

Evo o kom statusu se radi:

foto: Printscreen/fejsbuk

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.