TOTALNO PRS'O ZBOG POBEDE MILANOVIĆA: Pljuvao po KUĆI, rušio JELKU, a onda SKINUO PANTALONE i uradio NEVIĐENU STVAR
Zatim je krenuo prema okićenoj božićnoj jelki i nogom počeo raspucavati kuglice s nje,, Foto: Printscreen

hit video

TOTALNO PRS'O ZBOG POBEDE MILANOVIĆA: Pljuvao po KUĆI, rušio JELKU, a onda SKINUO PANTALONE i uradio NEVIĐENU STVAR

Šta je radio pred televizorom s otkopčanim šlicom možemo samo nagađati

Objavljeno:

Na društvenim mrežama se pojavio video muškarca, koji nije dobro podneo pobedu Zorana Milanovića na predsedničkim izborima. Prvo je sa kauča, nakon što su mu ukućani rekli da mu je Milanović predsednik narednih pet godina, počeo psovati, a onda je ustao i pljuvao prema televizoru i poprilično zapljuvao nameštaj oko sebe.

Zatim je krenuo prema okićenoj božićnoj jelki i nogom počeo raspucavati kuglice s nje, usput i dalje psujući "pas mater, hrvatsku majku" i tako redom, da bi na vrhuncu potpunog raspada radi Milanovićeve pobede došao do televizora i otkopčao pantalone dok je na ekranu bio Milanović i naslonio svoje međunožje na ekran.

Šta je radio pred televizorom s otkopčanim šlicom možemo samo nagađati, ali se na snimici koja traje nešto više od dje minute može čuti kako se ukućani sve vreme smeju i niko ga ni ne pokušava zaustaviti osim jedne žene.

Ko je razjareni muškarac sa snimka nije poznato. Ispod videa na društvenim mrežama piše "Božić u Hercegovini", dok neki pišu da je iz Dubrovnika.

BONUS VIDEO:

PROBALI SMO DA PREVARIMO POLIGRAF: Evo kako smo se proveli

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.