OVAKVU PREDSEDNICU BI SVAKO POŽELEO: Kolinda u minijaturnom bikiniju osvanula na poznatom SAJTU! (FOTO)
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Youtube printscreen

AUUU!

OVAKVU PREDSEDNICU BI SVAKO POŽELEO: Kolinda u minijaturnom bikiniju osvanula na poznatom SAJTU! (FOTO)

Ko bi rekao....

Objavljeno:

Na popularnom sajtu 9GAG nedavno je osvanula fotografija nove premijerke Finske Sane Marin uz poziv čitaocima na Fejsbuku da objave fotografiju premijera/ke ili predsednika/ce njihove zemlje. Nije prošlo mnogo vremena dok se nije pojavila fotografije Kolinde Grabar Kitarović, s tim da je slučajno ili ne, čitalac napravio grešku...

Naime, objavljena je fotografija na kojoj je Kolinda u dresu hrvatske fudbalske reprezentacije i pored nje fotografija poznate američke starlete srpskih korena Koko Ti Ostin u minijaturnom bikniju.

foto: Printscreen/facebook

Komentari su se nizali...."To je predsednica kakvu bi svaki muškarac hteo", "Njoj je novi mandat zagarantovan", "Glasao bih za nju samo da vidim kako diže ruke na TV-u", "Odmah se selim u Hrvatsku", neki su od njih.

Oduševljenje je uglavnom odlazilo od stranaca, no Hrvati koji su komentarisali pomenutu fotografiju nisu baš toliko impresionirani.

- Da, baš zabavno. Ljudi su glasali za nju jer je lepa. Tužno. Jedna je od najgorih u istoriji Hrvatske, ekstremno nacionalistički se ponaša. Sramota - napisala je jedna Hrvatica u komentarima.

Inače, pomenute fotografije, primetio je Index.hr, objavio je izvesni Sandun Madumal sa Šri Lanke. Moguće je da nije zapazio da nije reč o istoj osobi. Zapravo, Koko Ti Ostin, suprugu američkog repera Ajs Tija koja neretko naglašava da joj je baka iz naše zemlje, i Kolindu često mešaju na društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.