GRADONAČELNIK IZVREĐAO ODBORNICU: Zbog Titovog broda joj uputio šovinističke uvrede!
Obersnelov ispad, Foto: Printscreen/Index.hr

sramno ponašanje

GRADONAČELNIK IZVREĐAO ODBORNICU: Zbog Titovog broda joj uputio šovinističke uvrede!

"Dajte se koncentrirajte na što govorite, ili ste opet na visokim štiklama"

Objavljeno:

Gradonačelnik Rijeke, SDP-ov Vojko Obersnel, pre nekoliko dana imao je ispad. On je verbalno napao HDZ-ovu odbornicu Ivonu Milinović.

- Dajte se koncentrišite na što govorite, ili ste opet na visokim štiklama - urlao je Obersnel. Do svađe je došlo nakon rasprave o milionskom kreditu potrebnom za obnovu Titovog broda Galeb.

Video možete pogledati OVDE.

O svemu se oglasio i HDZ saopštenjem:

"Hrvatska demokratska zajednica najoštrije osuđuje novi nasilnički verbalni ispad gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela nad većnicom HDZ-a u Gradskom vijeću Grada Rijeke Ivonom Milinović na posljednjoj sjednici. Čak i ako je od SDP-a i Obersnela, previše je!

Sramotnim uvredama koje ne želimo ni ponavljati, gradonačelnik Obersnel ne vrijeđa samo našu kolegicu i vijećnicu Milinović, već sve žene opisujući njih i njihov rad kroz objekt štikle! Dodatnu sramotu nesvakidašnjem događaju pridonio je i predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke Andrej Poropat koji se ni slovom nije oglasio u priopćenju kojeg je poslao nakon sjednice. Štoviše, cijeli incident se nastojao zataškati najprizemnijim oblikom cenzure nad građanima Rijeke i javnosti - brisanjem dijelova snimke sjednice i gašenjem mikrofona."

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Dragoljub Bakić

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.