TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Traktor se prevrnuo i ubio baku (74) i njenu UNUKU (5)
Traktor se prevrnuo, Foto: Shuterstock

tuga u hrvatskoj

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Traktor se prevrnuo i ubio baku (74) i njenu UNUKU (5)

Na mestu događaja smrtno je stradala 74-godišnjakinja, dok su dete pokušali da reanimiraju radnici hitne medicinske pomoći, no nažalost nisu uspel

Objavljeno:

Sinoć su oko 19.30 prilikom prevrtanja traktora na šumskom putu kod mesta Bičići na području opštine Barban u Istri život izgubile starija žena i njena petogodišnja unučica.

Policijska uprava Istarska danas je izvestila da je do nesreće došlo jer se traktor kojim je upravljao 79-godišnji suprug nesrećne žene prevrnuo u baru.

- Dosad sprovedenim izvidima utvrđeno je da je 79-godišnjak upravljao traktorom IMT 533, pulske registarske oznake, na kojem je na zadnjem delu bio traktorski priključak (sanduk) u kojemu je nepropisno prevozio 74-godišnjakinju i dete. Dolaskom do uzbrdice, traktor se iz zasad neutvrđenih razloga počeo kretati unazad te je skrenuo van šumskog puta i prevrnuo se u lokvu Močar. Putnice i vozač pali su u lokvu, a traktor se prevrnuo na njih, - izveštavaju u policijskoj upravi Istarskoj.

Na mestu događaja smrtno je stradala 74-godišnjakinja, dok su dete pokušali da reanimiraju radnici hitne medicinske pomoći, no nažalost nisu uspeli pa je lekarka konstatovala smrt deteta u 21.20 sati.

Tela preminulih prevezena su na Odeljenje patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

Policijski službenici u saradnji s nadležnim državnim tužilaštvom nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja, zaključuju u istarskoj policiji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.