UZEO MI JE DETE, UZEO MI JE ŽIVOT CELI! Pijani vozač je ispred oca PREGAZIO devojčicu! Ovo je njegova ispovest
Otac je skrhan bolom, Foto: Facebook printscreen

TUGA

UZEO MI JE DETE, UZEO MI JE ŽIVOT CELI! Pijani vozač je ispred oca PREGAZIO devojčicu! Ovo je njegova ispovest

U suzama je opisao šta se sinoć dogodilo

Objavljeno:

U Zagrebu se sinoć oko 21 sat dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala devojčica.

Prema neslužbenim informacijama, poginula je devojčica starosti od sedam godina. Na nju je, dok je prelazila put u pratnji jednog roditelja, oca, preko pešačkog prelaza, naleteo lični automobil marke BMW krapinskih registracijskih oznaka.

HRT je razgovarao s ocem devojčice koji je bio s njom u trenutku kada ju je udario automobil.

U suzama je opisao šta se sinoć dogodilo.

- Uzeo mi je dete, uzeo mi je život celi. Neće proći tako lako - rekao je i zaplakao.

Upitan može li proceniti koliko je brzo vozio vozač automobila, ispričao je kako je jurio od 80 do 100 km/h.

- Ja sam stajao na zebri, jedan je dojurio od gore. Stao sam tu i rekao: 'Čekajte, cure, vidite kako ovaj juri.' Stali smo. I ja slušam, rekoh nema nikoga...jer je zavoj, nepregledno je i po zvuku...ne vidim nikoga i ja kažem: 'Možete, cure.' I moja Greta je krenula. I ovaj je dojurio, koja je to brzina bila...vidite, nema tragova kočenja... da, nema ničega, 80, 90...100 - rekao je otac devojčice za HRT plačući.

Juče, oko 21 sat i 5 minuta, u mestu Blato, 33-godišnjak je pod uticajem alkohola od 0,34 promila, upravljao ličnim automobilom marke BMW krapinskih registarskih oznaka, a kretao se zapadnom kolničkom trakom Karlovačkog puta u smeru juga.

Dolaskom do obeleženog pjšačkog prelaza, kod raskrsnice s Pogačićevom ulicom, nije se pešačkom prelazu približavao sigurnosnom brzinom, tako da može zaustaviti svoje vozilo, uslid čega je naletio na sedmogodišnju devojčicu koja se kretala preko pešačkog prelaza uz prisustvo roditelja.

Usled naleta vozila dete je smrtno stradalo. Uviđaj je obavila zamjenica nadležnog državnog tužilaštva, a u vremenu od 21.05 do 00.20 sati bio je obustavljen saobraćaj. Kriminalističko istraživanje je u toku, saopštili su ranije danas iz policije Hrvatske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.