PRELOMI LOBANJE, 13 RANA, OSTACI METALA U GLAVI, ŠAKA SMRVLJENA: Uhapšen čovek koji je zverski prebio ženu na ulici
Ispovest pretučene žene / Ilustracija, Foto: Profimedia

užasni detalji

PRELOMI LOBANJE, 13 RANA, OSTACI METALA U GLAVI, ŠAKA SMRVLJENA: Uhapšen čovek koji je zverski prebio ženu na ulici

Na ulazu u zgradu i u liftu sve je bilo puno krvi

Objavljeno:

'Imam slomljenu šaku, 13 rana za ušivanje, prelome lobanje' Ženu su spasili hrabri prolaznici. Nakon napada uspela je da pobegne do ulaza, gde ju je sakrio jedan komšija.

- Na ulazu u zgradu i u liftu sve je bilo puno krvi - rekli su susedi.

"Hvala vam što ste uz mene. Deca su nađena, a otac je priveden", objavila je na svom Fejsbuk profilu žrtva (26) koju je nasilnik pretukao pa krenuo da je ubacio u gepek.

Teško povređena žena takođe je na “fejsu” objavila i fotografiju iz bolnice, koju je kasnije obrisala. Lice joj je natečeno, a glava u zavojima.

- Višestruki prelomi lobanje, 13 rana za ušivanje, zaostali metali u glavi. Desna šaka u potpunosti slomljena, verovatno idem na operaciju - navela je žrtva brutalnog napada.

Podsećamo, u četvrtak u 17.20 sati otac (39) je, nakon prethodnog dogovora, došao po decu koju ima sa 26-godišnjakinjom. Dovezao se do stambene zgrade na zagrebačkoj Peščenici. Parkirao je iza zgrade. Nakon što je decu stavio u auto, prišao je žrtvi i tvrdim predmetom, koji je sakrio u vrećici, udario ju je više puta po glavi. Nakon toga ugurao ju je u prtljažnik Škode Superb.

- Komšinica mi je rekla da je čula nekakve krikove. Mislila je da neko malo dete plače - rekla nam je stanarka zgrade u Ulici dobrovoljačke oružane skupine Ban Jelačić u Zagrebu. I drugi susedi su čuli krike.

- Došao sam do prozora i video kako joj pomažu dva muškarca - rekao je komšija koji je čuo krikove pa je pogledao šta se događa iza zgrade. Zagrebačka policija kaže kako su tri muškarca, koji su videli što se događa, potrčali u pomoć žrtvi. Oni su zajednički odgurnuli nasilnika od vozila i na taj način omogućili napadnutoj da pobegne u obližnju zgradu.

- Nakon napada uspela je da pobegne do ulaza, gde ju je sakrio jedan sused. Kad je stigla policija, temeljito su sve pretražili proveravajući da se napadač nije negde sakrio, ali je on u međuvremenu već bio pobegao - rekao nam je predstavnik stanara.

- Na ulazu u zgradu i u liftu sve je bilo puno krvi. Uveče je ispred zgrade bilo desetak policijskih automobila i uviđaj je potrajao do kasno u noć, a ispred ulaza je takođe dugo ostalo nekoliko policajaca.

Policija je pregledala i snimke videonadzora, koje će im pomoći da utvrde šta se dogodilo. Kako prenose mediji, napadnuta žena je podstanarka u toj zgradi, živi s dvoje male dece, a napadač ne živi s njima.

On se nakon napada s njihovom djecom odvezao, a u četvrtak oko ponoći zaustavili su ga na području Osijeka. Kako su nam rekli u zagrebačkoj policiji, napadača će vratiti u Zagreb, gde će biti sprovedeno kriminalističko istraživanje.

Tek nakon toga odlučiće da li će ga i za šta kazneno prijaviti - pokušaj otmice i(li) nanošenje teške telesne povrede. Naime, medicinsku pomoć pretučenoj pružili su u KBC-u Zagreb, gde su utvrdili da je teško povređena. Prema Kaznenom zakonu, za nanošenje teške telesne povrede propisana je kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.