LJUBOMORNI DEČKO JE PRETUKAO: Ostavila ga i objavila fotografije koje joj je BRANIO da deli na društvenim mrežama!
Melisa L Genc je brutalno pretučena, Foto: Printscreen/Instagram

kapa dole

LJUBOMORNI DEČKO JE PRETUKAO: Ostavila ga i objavila fotografije koje joj je BRANIO da deli na društvenim mrežama!

Odmah posle napada ova studentkinja je prijavila dečka milijardera policiji i tada je Erik Brec uhapšen

Objavljeno:

Melisa L Genc (22) je u septembru brutalno pretučena od strane svog ljubomornog dečka. Iako se još uvek nije oporavila rešila je da podeli slike na društvenim mrežama, da ispriča svoju priču i upozori žene na sve češću pojavu porodičnog nasilja.

Melisa je zvezda na Instagramu, ali je i žrtva brutalnog nasilja nad ženama koje je sve češća pojava. Nju je u septembru pretukao bogati dečko sa kojim je živela, tokom boravka u njegovim apartmanima u Tempi na Floridi. Ona se još uvek oporavlja od nanetih povreda i već četiri meseca pati od posttraumatskog stresa.

Odmah posle napada ova studentkinja je prijavila dečka milijardera policiji i tada je Erik Brec uhapšen.

- Ponekad mi prođe dan mirno i ja se čak smejem, a nekad po ceo dan plačem. Najteže mi je kad upoznam još jednu ženu koja je bila žrtva porodičnog nasilja, onda nedeljama ne mogu da se oporavim, jer mi se svi strahovi vrate - objašnjava svoja trenutna osećanja Melisa.

- Podložna sam nejasnim i tužnim mislima, a te stvari ranije nisu bile deo mene - dodala je.

- Kada bih mogla da promenim jedan dan svog života, bio bi to onaj kada sam upoznala osobu koja me je toliko povredila. Ako vam je potreban prijatelj u tugovanju, uradiću sve što mogu u ovom trenutku. Stalno su mi pred očima slike zlostavljanja i ne želim da iko to prođe, zbog toga sam rešila da svoju priču podelim sa vama - obratila se brojnim pratiocima na Instagramu.

Melisa je hrabra i ne želi da krije ožiljke svega što je preživela, jer smatra da će tako mnogim ženama pomoći, odnosno otvoriti im oči pred potencijalnim problemom u kojem mogu da se nađu.

- Kada neko preživi nasilje nikada više ne može da bude isti - kaže studentkinja sa Floride, koja se zabavljala dugo sa Erikom, sinom jedne od najbogatijih brazilskih porodica, koji je mislio da je nedostižan i zaštićen.

Melisa poziva svoje fanove da pažljivo biraju sa kim će da se zabavljaju, da proveravaju ponašanje partnera i da sve dele sa svojom porodicom.

- I na najmanji znak agresivnog ponašanja bežite od te osobe glavom bez obzira. Nemojte da mislite da sve možete rešiti sami i uključite svoju orodicu u problem koliko je god to više moguće - savetuje Melisa.

Estou repostando essa foto porque o ex namorado deletou ela sem eu ver. Ele disse que mulher com namorado não podia ter foto “mostrando os seios” no Instagram. Eu peço que TODAS as mulheres possam ter força e coragem para terminar relacionamentos abusivos como o meu último. Começou com reclamações das minhas fotos no Instagram, depois dos comentários nas fotos, mensagens que eu recebia no Whatsapp... até que ele me pegou pelo cabelo disse que eu precisava aceitar minha realidade porque eu era a mulher da relação. Um homem que te trata assim não te respeita e não te vê como ser humano. Ele não vai mudar. Se coloque em primeiro lugar sempre antes que seja tarde demais. ??? I am reposting this picture because my ex-boyfriend deleted it without my consent. He told me that women with boyfriends could not have pictures “showing their breasts”. I am asking ALL Women to have the strength and courage to end abusive relationships like my last one was. It all started with complaints about my Instagram photos, then about comments on the photos...to text messages that I received on my phone... There came the day in which he grabbed me by my hair and told me that I had to accept my reality because I was the woman in the relationship. A man that treats you like this does not respect you or see you as a human being. He is not going to change. Always put yourself in first place... before it is too late.

A post shared by Melissa L Gentz (@melissalgentz) on

Dodaje da žene treba da streme pravoj ljubavi, a ne gomili novca, jer to definitivno ne može nikoga da usreći.

Mnoge žene su joj se pridružile, neke koje su i same preživele nasilje, a neke zato što su majke, sestre, ćerke.

- Kad muškarac jednom udari ženu tu tek priča počinje. Nemojte nikako da pomislite da to neće da uradi opet - kaže Melisa.

- Ja sam nastradala jer sam podelila sliku na Instagramu na kojoj sam u bikiniju. Postala sam najveća drolja jer sam se tako slikala i prebijena sam zbog toga. Zapravo, dečko mi je prbo izbrisao sa posta jednu sliku i nazvao me kurvom, a ja sam namerno postavila još jednu sličnu. To je bilo dovoljno da dobijem najgore moguće batine i da me unakazi - iskrena je ova studentkinja.

Stoji iza toga da ne postoji ni jedan dobar razlog koji bi opravdao porodično nasilje i da joj je drago što sada pomaže ženama da prevaziđu svoje loše stanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.