OVO SU SINOVI ZORANA MILANOVIĆA, ISPLIVALI SVI DETALJI: Jedan će večno upamtiti OVAJ SRPSKI GRAD, a drugi... (FOTO)
Sanja i Zoran Milanović, Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

OTKRIVAMO

OVO SU SINOVI ZORANA MILANOVIĆA, ISPLIVALI SVI DETALJI: Jedan će večno upamtiti OVAJ SRPSKI GRAD, a drugi... (FOTO)

Nakon što je Zoran Milanović objavio svoju kandidaturu na predstojećim parlamentarnim izborima. njegov privatni život se našao u žiži javnosti

Objavljeno:

Zoran Milanović glavna je tema u regionu otkako je objavio svoju kandidaturu na predstojećim parlamentarnim izborima. U fokus javnosti tako je došao i njegov privatni život. Zoran Milanović je od 1994. godine u braku sa Sanjom Musić Milanović. Tokom njega su dobili dva sina, Antu Jakova i Marka.

Milanovićev mlađi sin Marko bavi se sportom. Na stručnoj komisiji Hrvatskog rvačkog saveza pre dve godine, kada su se birali najbolji rvači i rvačice u 2021. godini, jedna nagrada pripala je upravo njemu. Marko je proglašen najboljim mladim kadetom. Nagradu mu je uručio predsednik Hrvatskog rvačkog saveza Vladimir Bregović.

Iako je isprva trenirao džuo, nakon nekog vremena odlučio je da promeni sport i počeo je da se bavi rvanjem. 2021. godine u Zagrebu osvojio je zlato u kategoriji do 92 kilograma. Nedugo nakon toga pomeo je konkurenciju na jakom rvačkom turniru održanom u srpskoj Subotici i osvojio zlatnu medalju.

Zoran i Sanja Milanović
Zoran i Sanja Milanović foto: EPA/IGOR KUPLJENIK

Afera s podizanjem ocena

Marko Milanović našao se u fokusu javnosti i nakon što su mu u Klasičnoj gimnaziji podignute ocene nakon što su već bile zaključene, i to nakon intervencije prve dame Sanje Musić Milanović.

Ona je, naime, direktorki poslala mejl u kom se žalila na rad profesorke iz matematike. Marku Milanoviću su nakon toga podignute dve ocene, iz matematike i likovnog, pa je umesto dve zaključene četvorke ipak dobio petice za kraj godine, zbog čega je nastavnu godinu završio sa prosekom 5.0. Marko je prošle godine dobio i stipendiju Grada Zagreba za izvrsnost.

1 / 2 Foto: Printscreen/ Youtube/ PREMIJER HHL

Ante Jakov stažirao u Evropskom parlamentu

Za starijeg sina Zorana i Sanje, Antu Jakova, 2020. godine pisalo se da radi honorarno kao dopisnik iz Zagreba za splitsku televiziju Jadran. Fotografi su ga tada snimili kako u ležernoj odeći s drugim kolegama stoji u saboru s mikrofonom u rukama i strpljivo čeka. Domaći mediji tada su pisali da mu to nije stalan posao.

Potom je krajem 2022. godine objavljeno da Ante Jakov stažira u Evropskom parlamentu u Briselu. Pisalo se da radi u uredu SDP-ovog evroparlamentarca Predraga Freda Matića. Za rad u Uredu evroparlamentarca Matića stažisti dobiju naknadu od 1400 evra. Milanovićev stariji sin završio je Klasičnu gimnaziju u Zagrebu, nakon čega je upisao Pravni fakultet u Holandiji, koji je prekinuo i vratio se u Hrvatsku.

U tinejdžerskim godinama igrao je fudbal u NK Zagrebu, a mediji su pisali da je jedno leto radio u jednoj od kompanija u vlasništvu Emila Tedešija.

1 / 2 Foto: Printscreen/ Facebook

Postali hit na Milanovićevoj inauguraciji

Na inauguraciji Zorana Milanovića sinovi su, naravno, uz majku bili podrška ocu. Sanja se nakon inauguracije uputila sa Zoranom do porodice i pozdravila sinove - "fist bumpom". Dakle, umesto zagrljaja ili nekog očekivanog poteza, pružila je šake nakon čega su joj oni uzvratili udarcem šakom o šaku.

"Ono kada prva dama sinovima da besu (šaku, fist bump) u prvom redu na inauguraciji predsednika RH u prenosu uživo. Gospođo Musić Milanović, respekt!" komentarisalo se na Tviteru gde njen potez nije prošao nezapaženo.

Bonus video:

08:59

KADA SAM ČUO DA ĆE HRVATSKA PREDSEDAVATI OVIM SAVEZOM, NISAM VEROVAO! Štrbac o paradoksu: Opet sve lome preko leđa Srba

(Espreso/ Index.hr/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.