"NEĆE OVAJ DUGO BITI SVEŠTENIK": Tomislav SNIMKOM RAZBESNEO Hrvatsku, da li je realno da OVO RADI?! (VIDEO)
Tomislav Lukac, Foto: TIKTOK/@DONTOMOLUKAC

SVEŠTENIK RAZLJUTIO HRVATE

"NEĆE OVAJ DUGO BITI SVEŠTENIK": Tomislav SNIMKOM RAZBESNEO Hrvatsku, da li je realno da OVO RADI?! (VIDEO)

Tomislav Lukac, poznatiji kao "sveštenik sa TikToka", prava je zvezda na društvenim mrežama

Objavljeno:

"Sveštenik sa TikToka", odnosno Tomislav Lukac, zvezda je na društvenim mrežama. Gotovo svakodnevno objavljuje svoje klipove u kojima propoveda hrišćanski život i deli savete za izlazak na pravi put.

Jednom prilikom je podelio neobičan snimak u kojem pije alkohol sa svojim pratiocima. Čestitao je Novu godinu svima dok je sebi sipao piće.

"Nova godina, neki je slave više, a neki manje... U svakom slučaju bitno je da se zabavite sa društvom, naravno na pravi način... Jer često čujemo: Neka ti bude bolja od stare... Ali budimo realni, neće se puno toga promeniti...ratova će uvek biti, bolesti će uvek biti...Ali postoji jedna stvar koja se može promeniti - to je moje i tvoje srce. Na primer, dizaću se uvek na prvi alarm, posećivaću baku i deku, ići ću redovno na Svetu misu.. Srećna vam Nova godina i živeli!", rekao je on.

@dontomolukac Iskoristi Novu godinu kako bi donio neku odluku za svoj život! *Korištenje pjesme ne znači i podržavanje tog tipa glazbe#fyp #foryou #foryoupage #fypシ #xybca #priest #newyears #novagodina ♬ original sound - dontomislavlukac

Taj snimak izazvao je lavinu komentara. "Ko mu je dozvolio da se ovako snima, ovo je užas i sramota"; "Neće ovaj dugo biti sveštenik, Bože, oprosti mi...", glase samo neki od komentara.

Bonus video:

02:18

KOJI JE VEĆI PRAZNIK - BOŽIĆ ILI VASKRS? Sveštenik SPC Igor Bates otklonio sve dileme: Pravoslavnim vernicima je OVAJ DAN POSEBAN

(Espreso / Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.