OTKRIVEN UZROK EKSPLOZIJE U ZAGREBU: Ovo je izazvalo čak 2 DETONACIJE
Ilustracija, Foto: Profimedia

detalji

OTKRIVEN UZROK EKSPLOZIJE U ZAGREBU: Ovo je izazvalo čak 2 DETONACIJE

Policija je objavila kako je druga bomba, pod nadzorom policijskog službenika za protiveksplozijsku zaštitu, uništena kontroliranom eksplozijom u 21.05 na mestu pronalaska

Objavljeno: 22:16h

Policija je večeras nakon obavljenog uviđaja objavila više detalja o eksploziji koja je danas odjeknula u Aninoj ulici u zagrebačkom kvartu Rudeš. Kako navode u saopštenju, radilo se o dve ručne bombe, od kojih jedna nije odmah eksplodirala.

Policija je objavila kako je druga bomba, pod nadzorom policijskog službenika za protiveksplozijsku zaštitu, uništena kontroliranom eksplozijom u 21.05 na mestu pronalaska.

Podsetimo, u zagrebačkom naselju Rudeš u Aninoj ulici u dvorištu zgrade oko 17:25 došlo do eksplozije. Zbog eksplozije oštećen je jedan automobil i deo zgrade, ali na sreću, niko nije povređen saopštila je policija.

Policajci išli od stana do stana, ulica blokirana

Kako saznaje Index, na teren je odmah izašao veći broj policijskih službenika. Službenim automobilima i trakama su blokirali su ulicu u kojoj je došlo do eksplozije s obe strane. Policajci išli od stana do stana te govorili ljudima da ne izlaze van.

01:03

ŠOKIRANA SAM! POKIDALA SAM VEČERAS, A DOBILA SAM TAKO MALO POENA Takmičarka revoltirana ocenom žirija, Dragana je smirivala

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.