STRAVIČNA DETONACIJA U ZAGREBU: Policija ide od vrata do vrata, MOLI GRAĐANE ZA OVO
Foto: Profimedia

EKPLOZIJA

STRAVIČNA DETONACIJA U ZAGREBU: Policija ide od vrata do vrata, MOLI GRAĐANE ZA OVO

Policajci idu od stana do stana, a svima je rečeno da ne izlaze iz svojih domova

Objavljeno: 19:04h

Stravična detonacija odjeknula je večeras oko 17.30 sati u Aninoj ulici na zagrebačkom Rudešu. Pričinjena je i materijalna šteta uz objekt gde se eksplozija dogodila, a policija je odmah po dolasku na mesto dojave ogradila celi prostor, prenosi Jutarnji.

Da li je u pitanju eksplozivna naprava koja je zabljesnula i prestravila prolaznike i stanare ili je, pak, u pitanju nešto drugo, zagrebački policajci intenzivno nastoje utvrditi. Od siline detonacije navodno je i jedno vozilo oštećeno.

- To je toliko grunulo da mi je svetlosni bljesak osvetleo sobu. Ležala sam u mraku i gledala televiziju. Čula sam kako neki muški glas vani uzrujano nešto govori nekome na mobilni, ali nisam uspela razaznati šta. Policija je vrlo brzo nakon toga došla, pa ne isključujem da je možda taj čovek i zvao policiju. Prvo su stigla jedna kola, pa onda njih više - kaže za Jutarnji jedna stanarka Anine ulice.

Građani takođe javljaju kako je policija provaljivala u kuću, Anina ulica je blokirana i nikoga ne puštaju blizu.

Policajci idu od stana do stana, a svima je rečeno da ne izlaze iz svojih domova.

Iz PU zagrebačke za Jutarnji list potvrdili su da su primili dojavu o eksploziji u dvorišnoj zgradi navedene ulice te da je usled eksplozije jedan automobil oštećen. Pritom napominju kako povređenih osoba nema i da se utvrđuju sve okolnosti događaja.

00:15

Sneg veje na Zlatiboru

(espreso/elegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.