MISTERIOZNI NESTANAK GORANA U NEMAČKOJ: Porodici javio da je završio u BOLNICI, a onda mu se IZGUBIO SVAKI TRAG
Goran Vrbanac, Foto: Netali.hr

NESTAO

MISTERIOZNI NESTANAK GORANA U NEMAČKOJ: Porodici javio da je završio u BOLNICI, a onda mu se IZGUBIO SVAKI TRAG

U slučaju da posedujete informacije o nestaloj osobi, policija moli da obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192

Objavljeno:

U Nemačkoj je 17. septembra, nestao 46-godišnji Goran Vrbanac, saznaje Fenix magazin.

Živio je u nemačkom Freudenstadtu i u subotu oko 10 sati krenuo je iz Freudenstadta prema Zagrebu.

U nedelju ujutro se javio porodici i rekao im kako je imao nesreću. Nije rekao gde, ali je rekao da se nalazi u bolnici. Budući da nije mogao puno razgovarati, razgovor je prekinuo, a porodica ne zna više detalja, prenosi Slobodna Dalmacija.

Od onda mu se gubi svaki trag i ne znamo točnu lokaciju, navodi porodica.

Vest o nestanku objavljena je i na stranici Nacionalna evidencija nestalih osoba (nestali.gov.hr), a nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Prema informacijama policije, Goran Vrbanac je visok 185 cm, ima smeđe oči, lice ovalno, srednje je telesne građe, a lični znak prepoznatljivosti je tetovaža deteline s atri lista i natpisom Patrik na listu leve noge.

Goran Vrbanac
Goran Vrbanacfoto: Nestali.hr

Nije sigurno je li Goran Vrbanac ušao u Sloveniju jer prema nekim podatcima nije kupio vinjetu za tu zemlju.

Vest o njegovom nestanku se deli i društvenim mrežama, a pretpostavke nekih komentatora su da mu se nešto dogodilo na putu do austrijske granice i to prema Valserbergu jer je to najbliži put prema Zagrebu.

Isto tako, ako je Goran, kako je javio porodici, primljen u bolnicu, ili je u u Nemačkoj skrivio saobraćajnu nesreću, može zatražiti i zaštitu podataka. U tom slučaju policija nije dužna nikoga da obavesti o njegovom trenutnom prebivalištu, pa čak ni u slučaju kad ga traži hrvatska policija.

U slučaju da posedujete informacije o nestaloj osobi, policija moli da obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Bonus video:

04:04

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije

(Espreso/ Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.