ZAVRŠILA KAKO JE I ZASLUŽILA: Osuđena žena manijak, snimala odnose sa ljubavnikom i slala njegovoj ženi
Seks, Foto: M-Production / Alamy / Alamy / Profimedia

ko je snjom bio ni pakao mu nije ravan

ZAVRŠILA KAKO JE I ZASLUŽILA: Osuđena žena manijak, snimala odnose sa ljubavnikom i slala njegovoj ženi

Proglašena je krivom i osuđena na godinu dana uslovno

Objavljeno:

Кristina (30) proglašena je krivom i osuđena za nametljivo ponašanje prema supruzi i ocu svog ljubavnika.

Prema presudi, od februara do septembra u Zagrebu je često slala poruke supruzi svog ljubavnika i "vređala je da je ružna, debela, da je jadna i slala joj SMS poruke u kojima se preti da će videti šta sledi, da će to biti treći svetski rat".

Pored toga, poslala je supruzi i majci fotografije pornografskog sadržaja sa svojim ljubavnikom, dolazila je na adresu supruginih roditelja, gde je pokušala da razgovara sa njenim otcem, koji ju je izbacio.

Njenoj majci predstavila se kao supruga muža njene ćerke, pozvala je ostale članove njene porodice i poslala nekoliko SMS poruka njenoj sestri. Zbog toga je žena svog ljubavnika osećala strah za sopstvenu bezbednost, kao i za bezbednost članova svoje porodice, kao i osećaj uznemirenosti i anksioznosti.

Od februara do maja u Zagrebu, Кristina je često slala uvredljive SMS poruke ocu svog ljubavnika, u kojima je "vređala njega, njegovu suprugu i njihovog sina i ostavljala komade papira na ulici njegovog prebivališta i okolnim ulicama na kojima je pisala za sina da je imao vanbračnu decu".

Кristina je tokom istrage sve priznala. Ona se pravdala da je njen ljubavnik "otac njeno dvoje dece koje nikada nije priznao, pa su otišli ​​na DNК analizu, a on za njih ne plaća ni alimentaciju".

Proglašena je krivom i osuđena na godinu dana uslovno.

Bonus video:

00:58

NE MOGU PROSTITUTKE DA NAM PUNE BUDŽET Advokat o mogućoj legalizaciji najstarijeg zanata: DA LI TREBA I ŠKOLE ZA TO DA OTVARAMO?

(Espreso/Danica.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.