MUČENICA, NIJE OČEKIVALA: Bila srećna jer je zatrudnela, a onda saznala šta je MUŽ URADIO DRUGOJ ŽENI!
Džena Erera, Foto: Printscreen/TikTok/themoneymom

ŠTA BISTE VI URADILI

MUČENICA, NIJE OČEKIVALA: Bila srećna jer je zatrudnela, a onda saznala šta je MUŽ URADIO DRUGOJ ŽENI!

Na društvenim mrežama se povela i šala kako je njen suprug oplodio dve žene u isto vreme

Objavljeno:

MOJ MUŽ JE U ISTO VREME OPLODIO MENE I DRUGU ŽENU: Donela sam odluku šta da uradim, ali JEDNA STVAR mi je napravila PAKAO

Džena Erera iz SAD nakon dugogodišnje borbe da zatrudni se okrenula surogat majčinstvu. Brzo ju je obradovala vest da će njen muž i ona dobiti dete, ali onda se desilo nešto nesvakidašnje.

Kako je to moguće?

Ona je na društvenoj mreži TikTok podelila video, koji je brzo postao viralan. Otkrila je da je nedugo nakon što je surogat majka zatrudnela, to se isto dogodilo i Dženi.

Kako je otkrila, razlika između termina biće svega tri nedelje, te da se sada nalazi u ne tako zavidnoj situaciji, imajući u obzir da su i surogat majka i ona ostale trudne u februaru.

- Pošto sam mislila da je odlična ideja da zatrudnim u isto vreme kad i surogat, naša porodica je u nevolji - rekla je Džena.

Ona je otkrila da joj je termin u septembru, a da druga beba treba da stigne samo 3 nedelje posle toga. Džena živi u Kaliforniji, dok je žena surogat iz Kolumbije. Buduća mama nije sigurna kako će stići u Kolumbiju na rođenje druge bebe, jer su im termini tako blizu.

- Pitanje je da li ćemo uspeti da dobijemo bebu, uzmemo joj izvod iz matične knjige rođenih, izvadimo joj pasoš i da sa njom stignemo u Kolumbiju, sve u tri nedelje - kaže ona i nastavlja:

- Da li da ostavim svoje novorođenče ovde u Sjedinjenim Državama? Da li da ostanem ovde sa svojom novorođenom bebom, a da moj muž ode u Kolumbiju, ali onda ću propustiti rođenje naše druge bebe? Hoće li sve to zapravo proći savršeno, a ja sebi samo izazivam nepotreban stres? Vreme će pokazati.

@themoneymom its a long story involving infertility, surrogacy, passports & MIRACLES. #momsoftiktok #pregnancy #surrogacy ♬ original sound - GemmaReacts

Na društvenim mrežama se povela i šala kako je njen suprug oplodio dve žene u isto vreme, te da Džena mora dobro da razmisli pre nego donese odluku šta će da radi.

Bonus video:

00:08

TRUDNA SAJSI MC U KRUPNOM KADRU: Pevačica sa STOMAKOM DO ZUBA iznenadila sve na MAC-u

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.