HRVATICA NARUČILA POKLON ZA KRŠTENJE, ONO ŠTO JE DOBILA ĆE PAMTITI: Svi VRIŠTE na prizor, ŠTA JE BRE OVO? (FOTO)
Krštenje, Foto: Marco Taliani de Marchio / Alamy / Alamy / Profimedia

apsolutni hit

HRVATICA NARUČILA POKLON ZA KRŠTENJE, ONO ŠTO JE DOBILA ĆE PAMTITI: Svi VRIŠTE na prizor, ŠTA JE BRE OVO? (FOTO)

Objavljen je snimak ekrana sa porukama u kojima se jedna osoba jada drugoj zbog neuspelog poklona

Objavljeno:

Nekoliko je prilika u životu za koje svim silama želimo da sve prođe kako treba. Tu se uglavnom nalaze posebni događaji poput venčanja, važnih godišnjica, te za mnoge - krštenja. Za jednu osobu čija je nesrećna situacija završila na društvenim mrežama, želje ipak nisu bili dovoljne.

Na Facebook stranici Crazy Croatia objavljen je snimak ekrana sa porukama u kojima se jedna osoba jada drugoj zbog neuspelog poklona, a slika neverovatne greške brzo se proširila internetom i prikupila hiljade reakcija korisnika društvenih mreža.

Naime, neko je za krštenje devojčice Mile tražio da se na poklon napiše "od danas si dete božje i krst negde" a devojka koja je radila print uputstvo je shvatila malo previše bkvalno te je sve to tačno tako lepim zlatnim slovima otisnula na belu tkaninu, umesto da je upotrebila sliku krsta.

"Ja bih ovo uokvirila i stavila na neku izložbu" jedan je od više stotina komentara na objavu. Nekima je zasmetalo što je u poruci "božje" bilo napisano malim slovom (iako je to tačno otprintano velikim slovom), dok se jedna devojka požalila na sličnu situaciju u kojoj je u žurbi napisala narudžbu svim malim slovima, a poslastičarka je potom na tortu napisala ime slavljenika malim slovima.

"Moj prijatelj je naručio tortu, došla je s natpisom 'srećan rođendan i srce'" naveo je neko drugi, što nas dovodi do zaključka da ukoliko naručujete personalizovani tekst na poklonu, trebate dobro paziti na gramatiku i pravopis.

Bonus video:

01:17

Da bi se odvojili od Srba Hrvati osnivaju svoju pravoslavnu crkvu?

(Espreso/ Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.