"TUKLA SAM TEHNIČARE, SKIDALA SE": Profesorka pričala DECI o svom ISKUSTVU sa konzumacijom DROGE, nazivala ih OVAKO
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO!

"TUKLA SAM TEHNIČARE, SKIDALA SE": Profesorka pričala DECI o svom ISKUSTVU sa konzumacijom DROGE, nazivala ih OVAKO

Direktor škole kaže da je slične insinuacije i šaputanja "čuo po hodnicima", ali sve je to nezvanično

Objavljeno:

Roditelji učenika jedne srednje škole u Hrvatskoj prozivaju tamošnju profesorku za neprofesionalnost. Deci je prepričavala svoje iskustvo posle konzumacije droge, kažu. Žalili su se, ali samo razrednom starešini, piše 24sata.

Zgroženi smo njenim ponašanjem i ophođenjem prema deci i pre incidenta s drogom. Strašno se vulgarno ponaša, govori deci da su "retardirani" i slične gadosti. Nije nam u interesu da iko dobije otkaz, ali ona se ponaša strašno neprofesionalno i daje loš primer deci - pričaju roditelji dece koja pohađaju jednu srednju školu u centralnoj Hrvatskoj.

Ogorčeni su ponašanjem tamošnje profesorke. Sredinom februara, pričaju dalje, po profesorku je u jedan ugostiteljski objekat stigla Hitna pomoć pošto je konzumirala ekstazi.

- Sin mi je rekao za to, njegovi prijatelji zvali su ga da dođe da je vidi. I oni su bili u gradu i svedočili su tom prizoru - navode roditelji.

Taj je slučaj završio i u medijima pošto je policija uhapsila 31-godišnjaka zbog sumnji da je profesorki omogućio konzumaciju droge ekstazi. Muškarac je policiji tada dobrovoljno predao jednu tabletu MDMA.

MDMA
MDMAfoto: Profimedia

- Nakon tog incidenta otišla je mesec dana na bolovanje, a kada se vratila, na času je deci prepričavala svoje iskustvo. Govorila im je da je tukla tehničare, kako je skidala sve sa sebe, kako ju je iz bolnice odvela kriminalistička policija, baš je detaljno sve prepričavala, nekoj deci je to čak bilo zanimljivo pa su govorili da bi i sami voleli da probaju - navode roditelji koji su se žalili razrednom.

Direktor škole kaže da je slične insinuacije i šaputanja "čuo po hodnicima", ali sve je to nezvanično.

- Imam određena saznanja o tome, ali sve je to nezvanično, sa mnom niko nije kontaktirao. Iskreno, očekivao sam da će me neko kontaktirati, ali ništa. Mi inače u školi imamo i Veće učenika gde oni mogu da izlože sve svoje probleme i predloge. Imamo inače jako dobru saradnju, ali niko se nije žalio na ponašanje profesorke - navodi direktor i ističe da su mnoge kolege, pa čak i neki roditelji, za vreme dok je profesorka bila na bolovanju, dolazili da pitaju kada će se vratiti.

- Volela bih da ne daje deci takav primer. Druga stvar, pa ni ja svom sinu ne govorim da je retardiran, to je stvarno ružno - zaključuje jedna majka.

Ministarstvo obrazovanja kao ni županija koja je osnivač škole, ali ni spomenuta profesorka, dosad se o ovom incidentu nisu oglasili.

Bonus video:

01:09

SRPSKA GLUMICA O ISKUSTVU SA ČARLIJEM ŠINOM: Dok snima dobar je, kad se ugase kamere nastaje JEZIVA PROMENA! Droga je činila svoje

(Espreso / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.