"ĆERKA NAM JE UMIRALA, A OTAC NIJE HTEO DA JOJ DA KRV": Bolna ispovest Hrvatice RASPLAKALA region, da se NAJEŽIŠ
Tužna majka, Foto: Profimedia

ispovest

"ĆERKA NAM JE UMIRALA, A OTAC NIJE HTEO DA JOJ DA KRV": Bolna ispovest Hrvatice RASPLAKALA region, da se NAJEŽIŠ

Ispovest majke Marije o porođajnom iskustvu i boli kroz koju je prošla da bi rodila bebu, najbolje opisuje s čime se sve jedna trudnica suočava

Objavljeno:

Da bi na svet donele novi život, majke prolaze kroz razne faze koje nimalo nisu jednostavne.

Ispovest majke Marije o porođajnom iskustvu i boli kroz koju je prošla da bi rodila bebu, najbolje opisuje s čime se sve jedna trudnica suočava.

Na jednoj Facebook stranici "Mamine tajne, anonimne i javne" osvanula je ispovest koja je mnogima naterala suze na oči i uzburkala javnost.

Teška prorodična priča

Dete
Detefoto: Gina Kelly / Alamy / Alamy / Profimedia

"Imam devojčicu koja ide u prvi razred osnovne škole. Nažalost, otac je nikad nije priznao, niti je hteo da je vidi. Dete je njegovo. Ostavio me je još u trudnoći, a posle kratkog vremena upoznao je drugu ženu. S njom je dobio divnu devojčicu i ima novi život. Nikada mu nisam branila da viđa dete. Nekoliko sam ga puta pitala želi li sa svojim detetom da ostvari kontakt. Nije hteo. Dete nam je i obolelo, bila je u šok-sobi i na aparatima. Lekari su pristali da ga puste jer je dete bilo u teškom stanju, ali ni tada nije hteo da dođe. Sve što sam radila, radila sam za njeno dobro, a u njegov se brak nikad nisam mešala. No njegova mi je žena slala poruke, ali nisam htela da se raspravljam i svađam", napisala je jedna majka.

Zatim je dodala: "Nekoliko puta mi je poslao poruku da ne želi izgubiti život koji ima i da mu je bolje da ne remeti sve što ima. Zabolelo me je i neshvatljivo mi je da netko odbaci jedno dete, a prihvati drugo. Hvala Bogu, dete nam je sada zdravo, ali ne mogu verovati da postoji čovek koji čuje da mu dete umire i ne želi doći dati krv. Dete je inače retka krvna grupa, baš kao i njen otac koji ne želi da je vidi."

Novi život

Na kraju je tražila savet ostalih majki: "Upoznala sam nekoga ko je divan muž i otac mojem detetu, kći ga oslovljava s 'tata', živimo zajedno. Ali kako postupiti s detetom, kako tako malenom biću reći pravu istinu? Na koji način? Šta joj reći kad pita za pravog oca? Želim čuti još nečije mišljenje."

U komentarima su joj pisali da je taj muškarac smeće, da je bolje da nije s njim te da bi bilo dobro da ga dete uopšte ne upozna kad je takav jadnik koji vlastitom detetu ne želi dati krv.

Poručili su joj da ga zaboravi i nastavi život s novim suprugom te da se više ne osvrće, prenosi Slobodna Dalmacija.

Bonus video:

03:43

EKSKLUZIVNA ISPOVEST MILICE KON ZA KURIR TV O BORBI PROTIV NASILJA: Ovo je vapaj majke, čije dete ide u običnu državnu školu!

(Espreso/ Net.hr/ Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.