HRVATICA OTIŠLA U NEMAČKU KOD TETKE DA RADI, PA PROŽIVELA PRAVI TEROR: Sve je ISPRIČALA, i to u DETALJE (VIDEO)
Megi Zadro, Foto: Printscreen/TikTok/megizadro

užasno iskustvo

HRVATICA OTIŠLA U NEMAČKU KOD TETKE DA RADI, PA PROŽIVELA PRAVI TEROR: Sve je ISPRIČALA, i to u DETALJE (VIDEO)

Pričala je i o radu na crno

Objavljeno:

Hrvatska tiktokerka Megi Zadro se s dečkom preselila u Nemačku, ali iskustvo im nije odmah bilo lepo. Tako je odlučila svoju priču ispričati na TikToku.

Rad na crno

"Ovo je priča koju sam odlučila podeliti s vama o tome kako smo momak i ja došli u Nemačku. Nisam inače baš pričala o ovome, ali zanimljivo je podeliti jer se možda neko nalazi u sličnoj situaciji. Dečko i ja smo došli u Berlin s mojom tetkom kod njenog partnera, koji nam je još u Hrvatskoj rekao da možemo doći kod njega i živeti besplatno te da će nam pomoći dok ne nađemo poslove. Pri tome nam je obećao i razne poslove, ali i da će nam pomoći naći stan", započela je svoju priču.

@megizadro Story koji sam odlucila podijeliti s vama. Nisam inace bas pricala o ovome, ali zanimljivo je za podijeliti jer se mozda netko nalazi u slicnoj situaciji. Ako vas zanima Part II kliknite like ? #njemacka?? #njemackatiktok #germany #balkanciunjemackoj #storytime #cleantok #cleaningtiktok #ciscenje #berlin #balkanfyp #fyp #foryou ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Pričala je i o radu na crno: "Mom je dečku je nudio bauštelske poslove, što je on odbio jer ima završen faks i znao je malo nemačkog. Meni je ponudio da konobarišem na crno u nekom pabu za šest evra po satu, iako je minimalna satnica bila 10 evra po satu. Konobarisanje je super posao, ali nisam došla ovde raditi na crno u nekoj rupetini ispod minimalca gde dolaze lokalni pijanci."

'Urinirao na balkonu...'

"Nakon mesec dana smo oboje našli poslove i plaćali smo mu pola stanarine, iako je rekao da mu ništa ne trebamo davati. Na kraju nam je iza leđa pričao da smo ga uvredili tim iznosom jer je premalo. To smo saznali nakon par meseci. Ništa nam nije pomogao, bio je užasno neuredan. Preko noći bi pi**o na balkonu, naprimer, što je užasno smrdelo", ispričala je neprijatan događaj.

Zatim je dodala: "Pravi teror je usledio kada je došla njegova ćerka u posetu i dala nam ugovor da moramo plaćati celi iznos stanarine, iako smo bili u sobi od 10 kvadrata i dala nam je rok od dva dana da njenom tati platimo na ruke ili da izađemo iz stana."

Bonus video:

05:46

KAKO ĆE NAM NEMAČKA POMOĆI DA PREŽIVIMO Stručnjaci: Berlin ima INTERESA na našim prostorima, OVO JE KLJUČNA PORUKA

(Espreso / MAGAZIN.HR)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.