POZNATO HRVATSKO LETOVALIŠTE ĆE NAPLAĆIVATI TUŠIRANJE NA PLAŽI: Evo koliko ćete NOVCA morati da IZDVOJITE za to
Plaža, Foto: Profimedia

sve se plaća

POZNATO HRVATSKO LETOVALIŠTE ĆE NAPLAĆIVATI TUŠIRANJE NA PLAŽI: Evo koliko ćete NOVCA morati da IZDVOJITE za to

Kako je odbornicima rekao direktor „Vecle“ Danko Milohnić sistemima naplate ovog leta biće obuhvaćeno šest tuševa na gradskim kupalištima

Objavljeno:

Komunalnoj krčkoj kompaniji "Vecla" omogućeno je uvođenje sistema naplate tuševa na javnim plažama.

Odbornici Gradskog veća Grada Krka su na ovonedeljnom zasedanju razmatrali predlog Odluke o davanju saglasnosti na Opšte uslove pružanja usluge korišćenja javnih tuševa na gradskim plažama.

Tom odlukom kompaniji „Vecla“ omogućeno je uvođenje sistema naplate tuševa na javnim plažama, i to po ceni od 20 centi za poluminutno korišćenje tuševa.

Krk
Krkfoto: Printscreen/Youtube

Kako je odbornicima rekao direktor „Vecle“ Danko Milohnić sistemima naplate ovog leta biće obuhvaćeno šest tuševa na gradskim kupalištima.

Kao jedini i isključivi razlog vraćanja naplate on je naveo strelovit skok u potrošnji vode, do kojeg je poslednjih godina došlo nakon što su zbog nemogućnosti fiskalizovanja njihovih dotadašnjih „žetonjera“ do tad postavljeni uređaji za naplatu morali da budu stavljeni van funkcije.

Tuševi će sad biti opremljeni uređajima kojima se svako njihovo korišćenje evidentira kod nadležnih institucija, a naplata nema finansijskih, odnosno profitnih motiva već isključivo želju da se smanji nepotrebno i nekontrolisano trošenje vode, a time i ugrožavanje životne sredine, rekao je Milohnić.

Bonus video:

04:37

ZBOG 30 EVRA MANJE ZA LETOVANJE U GRČKOJ POSTAJU ŽRTVE PREVARANATA! Vlasnik agencije: Ovako ćete prepoznati da NEŠTO NIJE U REDU

(Espreso/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.