PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV SILOVATELJA: Zlostavljao je i prisiljavao na odnose, ostala je trudna i rodila dete!
Nasilje nad ženama, Foto: Milena Đorđević

horor

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV SILOVATELJA: Zlostavljao je i prisiljavao na odnose, ostala je trudna i rodila dete!

Muškarcu prete najmanje tri, a najviše deset godina zatvora

Objavljeno:

Podignuta je optužnica protiv muškarca koji se tereti da je u više navrata silovao devojku na veoma okrutan i ponižavajući način, a ona je pritom zatrudnela i rodila dete. Optužnica se, pre svega, bazira na iskazu žrtve koja je rekla kako je muškarac “primenom sile, na veoma okrutan i ponižavajući način, protiv njene volje i uprkos njenim pokušajima da ga odgurne od sebe, u više navrata obavio polne odnose s njom, čemu je prisustvovala još jedna osoba”.

- Usled tih nasilnih polnih odnosa je zadobila povrede, krvarila, ostala trudna i rodila zajedničko dete - navodi se u rešenju o potvrđivanju optužnice.

Navode žrtve potvrdila su tri svedoka kojima se devojka poverila, njeni roditelji, kao i svedok koji je od svoje sestre saznao da je “žrtva pričala kako ju je okrivljeni zlostavljao, da je tukao i vređao”.

Nasilje
foto: Snežana Krstić

Prete mu najmanje tri godine zatvora

Iz medicinske dokumentacije proizlazi da je “kod žrtve potvrđena dijagnoza povratni depresivni poremećaj, kao i da je žrtva opterećena aktuelnim i ranijim traumatičnim iskustvima”.

Postoji, dakle, osnovana sumnja da je “počinio krivično delo silovanja u produženom trajanju na štetu devojke jer je u više navrata upotrebom sile prisilio na polni odnos i sa njom izjednačenu polnu radnju, s tim da je djelo počinjeno na veoma okrutan i ponižavajući način, a žrtva je ostala trudna”.

Muškarcu prete najmanje tri, a najviše deset godina zatvora. On je nedostupan hrvatskom pravosuđu jer je u inostranstvu.

04:17

ŽESTOKA RASPRAVA U STUDIJU UŽIVO: DROGA ZA SILOVANJE koja je sipana devojkama u piće je ŠUPLJA priča?! EVO ŠTA SE NE SLAŽE

(Espreso/Blic/ndex/Danica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.