ŽENU (60) SILOVAO KOMŠIJA (23) U SELU KOD BAČKE PALANKE: Tražio upaljač, pa ušao za njom u kuću
Policija (ilustracija), Foto: RINA

UŽAS

ŽENU (60) SILOVAO KOMŠIJA (23) U SELU KOD BAČKE PALANKE: Tražio upaljač, pa ušao za njom u kuću

Oštećena nije odmah prijavila slučaj već je sve ispričala komšinici, nakon čega su odlučile da pozovu policiju i da sve prijave

Objavljeno:

Žena (69) silovana je juče u svojoj kući u Tovariševu kod Bačke Palanke od strane komšije starog 23 godine.

Kako kaže izvor upoznat sa slučajem, žena je izašla iz kuće u dvorište da bi otišla do poljskog toaleta, kada je ulicom naišao osumnjičeni koji ju je upitao za upaljač. Ona se vratila u kuću da pronađe upaljač i da mu ga pozajmi, a on je krenuo za njom, ušao je kuću, napastvovao je i silovao.

Oštećena nije odmah prijavila slučaj već je sve ispričala komšinici, nakon čega su odlučile da pozovu policiju i da sve prijave. Policija je odmah reagovala i locirala mladića, on je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 časova nakon čega će bit izveden pred tužioca.

Ona ništa nije sumnjala jer je mladića poznavala od ranije, a navodno je ranije i živela sa njegovim ocem. Imala je potpuno poverenje u njega.

Iz PU Novi Sad je za Telegraf.rs potvrđeno da se silovanje dogodilo, ali su rekli da za sada ne mogu da iznose detalje, osim potvrde da je osumnjičeni uhapšen i da je zadržan. Policija je ispitala oštećenu na okolnosti ovog događaja.

Bonus video:

01:37

DROGA ZA SILOVANJE STIGLA U SRBIJU!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.