"BIĆE VRUĆE TAMO DOLE, PROTRESI DUŠO":Profesor iz Zagreba imitirao EJAKULACIJU na času, NEVIĐENA SKANDALČINA! VIDEO
Profesor, Foto: Printscreen/TikTok/24sata

MA DA LI JE OVO MOGUĆE?

"BIĆE VRUĆE TAMO DOLE, PROTRESI DUŠO":Profesor iz Zagreba imitirao EJAKULACIJU na času, NEVIĐENA SKANDALČINA! VIDEO

Na snimku se može videti i čuti kako profesor simulira ejakulaciju pri čemu proizvodi neartikulisane zvukove

Objavljeno:

U jednoj elitnoj zagrebačkoj gimnaziji se dogodio pravi skandal, kada je jedan profesor na času hemije simulirao ejakulaciju, a neko od učenika ga je snimio i sve to okačio na mreže. "Zapušim, pa zadržim čep... Gore... Biće vruće tamo dole... Protresi, dušo... Tresem se, gospodine... Oh, oh... Hajde dušo ...ja sam Bil Klinton... Oh, Monika, Monika...", čuje se na snimku koji je šokirao mnoge.

Na snimku se može videti i čuti kako profesor simulira ejakulaciju pri čemu proizvodi neartikulisane zvukove. Istovremeno, u potpuno nerazumljivom govoru izgovara ime bivšeg američkog predsednika Bila Klintona, očigledno aludirajući na se**ualnu aferu sa njegovom bivšom pripravnicom Monikom Levinski, piše 24 sata.hr.

Kako su portalu 24 sata rekli srednjoškolci, snimak već neko vreme kruži društvenim mrežama. "Cela škola zna za snimak, nadam se da se neće ništa desiti onima koji su to snimali, jer nam to zabranjuju, ali mislim da je ovo moralo da se snimi", rekao je jedan od učenika.

Direktor: 'Ovo je neprikladno'

U školi su pomenutom portalu rekli da nisu znali za ovaj snimak. "Do sada nisam bio upoznat sa ovim snimkom. Škola i ja ćemo sprovesti internu istragu kako bismo utvrdili okolnosti pod kojima se to dogodilo, kada i gde. Lično ovo smatram neprimerenim, a nakon utvrđivanja okolnosti mi ćemo kao škola reagovati na odgovarajući način", rekao je direktor te gimnazije.

Pogledajte snimak, upozoravamo da nije prikladan za mlađe od 18 godina:

@24sata Skandal u elitnoj ZG gimnaziji: Profesor simulirao ejakulaciju i vikao 'Bill Clinton!' #24sata #fyp #foryou #skandal #skola #profesor #gimnazija ♬ original sound - 24sata

Bonus video:

01:27

Joca ubica, profesor matematike Šeste beogradske gimnazije vređa učenike, naziva ih govedima i primitivcima

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.